Aktiesport

Alle reviews

Aktiesport

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Aktiesport

Sporten, voor vele een hobby, het is iets wat ons gezond houdt - tevens is het ook een activiteit  waarvan men al dan niet sociaal of alleen - kan genieten. Voor vele sporten heb je ook materialen nodig, denk bijvoorbeeld aan schoenen, kleding, handschoenen en nog veel meer. Terwijl je opzoek bent geweest naar dit soort sportartikelen ben je misschien het bedrijf aktiesport tegen gekomen. Een van origine Nederlandse winkel, nu uitgebreid tot een bedrijf met diverse winkels in Amsterdam, Rotterdam, etc. 

Terwijl je opzoek bent naar sportartikelen wil je natuurlijk producten van hoge kwaliteit. Je wilt jezelf bijvoorbeeld waarschijnlijk zo goed mogelijk tegen blessures beschermen. Alleen weet je wel of Aktiesport kwalitatief hoogwaardige producten verkoopt? Hoe zit het eigenlijk met de verzendkosten en tijden van het bedrijf? Hoe gaan ze om met klantvriendelijkheid en klantenservice? Dit zijn allemaal elementen die jouw mening over Aktiesport vormen. Om er achter te komen wat voor ervaringen andere hebben gehad met Aktiesport, kun je reviews over Aktiesport op onze website lezen. 

Over Aktiesport
Aktiesport is een van origine Nederlandse winkel. De eerste winkel werd in 1982 in Gouda geopend. Het doel was om bekende sportmerken zoals: Nike, Puma, Adidas en meer, voor een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. In de ruim 30+ jaar die daarop volgde heeft het bedrijf zich uitgebreid tot een landelijke keten met meer dan 180 winkels. 

In het jaar 2015 begon Aktiesport met een nieuw concept. Filialen worden via een frisser en jonger concept ingericht, met een ‘street-smart mentaliteit’. Dit zien we bijvoorbeeld bij Aktiesport Amsterdam, Aktiesport Rotterdam en Aktiesport Tilburg terug. Een jaar later in 2016 diende een nieuwe eigenaar aan. JD Sports Fashion PLC neemt op dat moment Perry en Aktiesport over, dit verloopt via haar dochteronderneming Sports Unlimited Retail B.V.

Producten en diensten Aktiesport
Als je op de homepagina van Aktiesports webshop terecht komt vallen er diverse producten te vinden, ieder geschikt voor verschillende sporten. Hierbij moet je denken aan populaire sporten als: voetbal, fitness, hardlopen en nog meer sporten. Maar het bedrijf verkoopt ook sneakers van verschillende merken zoal: Nike, Puma, Adidas, Reebok en nog meer. De webshop kent ook drie verschillende categorieën, namelijk één voor heren, één voor dames en één voor kinderen.

Aktiesports hanteerd een levertijd van 2-5 werkdagen. Als je pakket na een week wachten nog niet ontvangen is en ook nergens bij de buren te bekennen is, dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Bij bestellingen kan je er ook voor kiezen om een product gratis in de winkel op te halen. Momenteel hanteert Aktiesport de volgende betaalmethoden: iDEAL, Klarna, creditcard of PayPal. Als je in bezit bent van een cadeaukaart, dan kan je deze niet online inwisselen. Verzendkosten bedragen €3,95 voor aankopen onder de €29,99. Alles daarboven is gratis.

Contact
Heb je een vraag voor Aktiesport? Dan kan je via de volgende methoden contact opnemen. Bellen gaat via het nummer: 088 - 787 2600. Stuur je liever een bericht via Whatsapp dan kan je dat via: 088 - 787 2610, doen. Als een mail sturen je voorkeur heeft kan je naar: klantenservice@aktiesport.nl, een mail sturen. 

Als je contact op wilt nemen via social media kan dat via: Facebook, Instagram of YouTube. Ook is het mogelijk om fysiek vragen te stellen bij een filiaal. Als je vragen hebt over een bestaand order, wordt het aangeraden om je factuurnummer bij de hand te hebben.

Reviews en ervaringen Aktiesport
Heb je toevallig al eens te maken gehad met Aktiesport? Dan willen wij weten hoe deze beviel. Wij vinden namelijk dat jij het recht hebt om je mening in de vorm van een review te uiten. Op deze manier kan je andere potentiële klanten helpen, zo weten zij of Aktiesport aan hun wensen en verwachtingen kan voldoen. Wil je toevallig nog meer weten over het bedrijf, dan kan je op onze website ReviewsBird, beoordelingen en reviews lezen over Aktiesport.