A Fish Named Fred

Alle reviews

A Fish Named Fred

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

A Fish Named Fred

Soms kom je op het internet iets tegen, wat je totaal niet verwacht. Een kledingwinkel met de naam A Fish Named Fred bijvoorbeeld. Reviewsites zoals de onze zijn niet alleen ideaal om de ervaringen en beoordelingen van andere consumenten te bekijken, maar ook een bron van inspiratie! Wij doen altijd onze uiterste best om onze beoordelingssite zo up-to-date mogelijk te houden. Daarom steken wij veel energie in het verzorgen van profielen die door de internetshoppers veel gezocht worden. Online kleding winkels zijn daarvan een vast onderdeel. Vooral de kleinere ondernemer heeft veel baat bij opname in een reviewsite. Zo kunnen klanten hun eerlijke mening over bedrijf en producten met elkaar delen. Helpt u ook mee?

Over A Fish Named Fred
De online shop met de aparte naam A Fish Named Fred heeft snel naam voor zich weten te maken. De website ziet er gelikt en eigentijds uit, en onderscheidt zich duidelijk van anderen. Zo is er Freds Blog waarin het proces van “mood boards” tot product wordt beschreven, en op de Fredstivals worden de unieke eindproducten gepresenteerd. Er staan 4 zogenaamde brand stores van A Fish Called Fred winkels in ons land: Leidschendam, Amsterdam, Lelystad en Maastricht. In Haarlem zit een heel klein filiaaltje. Het logo, een visje dat Fred heet, is standaard verstopt in ieder kledingstuk. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Lijnden, maar daar zit geen winkel.

Producten en Diensten van A Fish Called Fred
Dit unieke kledingmerk heeft een heel groot assortiment aan kleding voor mannen. De doelgroep van de ontwerpers zijn vooral de jong volwassenen, de yuppen van nu die van gekleurde schoenen houden, geruite blazers dragen met een strohoed of platte pet, en prachtig nauw gesloten overhemden. Naast blazers, gilets en overhemden, bestaat het assortiment ook nog uit zwemshorts, bermuda’s en broeken en T-shirts & polo’s. Sinds kort is het assortiment verder uitgebreid met jassen en schoenen Natuurlijk is er ook een Sale, waarin je kunt zien welke kledingstukken in de uitverkoop zijn geplaatst. Ook nieuw is de sub pagina met knitwear, een pagina volledig in beslag genomen door prachtig gebreide truien.
Online bestellen wordt heel gemakkelijk gemaakt. De website is gemakkelijk te navigeren, er is een matentabel waar je je maat kan controleren, en de pagina heeft veel handige zoekfilters. Er is een 14 dagen niet goed geld terug garantie en alle bestelde artikelen kunnen gratis geretourneerd worden. 

Complimenten, klachten en tips van A Fish Called Fred
Het moet gezegd worden: het aanbod aan merk kleding van deze ontwerpers is indrukwekkend. Op de website ziet het er allemaal erg gelikt uit. Het is niet goedkoop, en daarom doe je er als consument natuurlijk verstandig aan voorzichtig te zijn. Wij adviseren iedere online klant om eerst eens een klein onderzoekje in te stellen naar een online bedrijf voordat u overgaat tot het echt bestellen. En bij dat onderzoek mogen reviews niet ontbreken. Heeft u wel eens iets besteld van deze ontwerpers? Bent u wel eens in een winkel van A Fish Called Fred geweest? Wat wijn uw persoonlijke ervaringen? Laat het ons weten en laat uw eigen review bij ons achter.