PIN

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

PIN

Nederland telt steeds meer ondernemers. Het is heel normaal dat een nieuw opgericht bedrijf de eerste maanden verlies maakt, maar dit moet natuurlijk wel opgevangen worden. Veel zelfstandige ondernemers moeten daarom geld lenen om het bedrijf op te starten of staande te houden. Als je nog geen omzetcijfers hebt moet je op zoek naar startkapitaal. Maar geld lenen wil je natuurlijk alleen bij een betrouwbaar bedrijf doen.

Eén van de bedrijven die zakelijke leningen aanbiedt is PIN. Op deze pagina van ReviewsBird vind jij alle in's en out's over PIN. Dit zodat jij zeker weten een verantwoorde keuze kan maken over of jij geld wil lenen bij dit bedrijf of niet.

Over PIN

Op 1 maart 2015 werd PIN opgericht. Het begon oorspronkelijk met vier werknemers, maar inmiddels heeft het bedrijf veertien werknemers, en ze groeien nog steeds. Vanaf dag één had PIN maar één missie: zorgen dat ondernemers beter kunnen ondernemen. Je kunt als ondernemer namelijk zakelijk geld lenen bij PIN. Deze financiering kan je vervolgens op een slimme manier via je pin automaat weer geheel automatisch aflossen. Maar hoe werkt dat dan precies?

Diensten van PIN

PIN verstrekt leningen tot vijftig duizend euro, maar kan jou al helpen vanaf twee duizend euro. In beide gevallen kan je alles aflossen zonder omkijken en automatisch via je pinautomaat. Binnen vier werkdagen is vaak alles al geregeld en heb jij het geld tot je beschikking. Ben jij nou benieuwd hoeveel jij kan lenen? Dan kan je via de rekentool op de website van PIN berekenen welk bedrag je ongeveer kunt lenen. Financieringen zijn natuurlijk maatwerk, dus de uitkomst van die rekentool is een schatting. Het bedrijf kijk na die schatting samen met jou naar de mogelijkheden en naar jouw plannen.

Na het ontvangen van het bedrag dat je wil lenen, kan je dit makkelijk aflossen via je pinomzet. Als het gaat om aflossen hoef je geen aflosboetes te verwachten, je krijgt zelfs een bonus bij vervroegd aflossen. Geen onverwachte, extra kosten dus. Het bedrijf biedt zakelijke leningen aan die je terugbetaalt binnen drie, zes of twaalf maanden. Dit is afhankelijk van hoeveel je leent en wat handig voor jou is. Hier wordt allemaal over gepraat tijdens het intake gesprek op locatie. Maatwerk is zeker mogelijk.

Aanbevelingen, klachten en tips over PIN

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Laat daarom vooral jouw reviews en/of beoordelingen over PIN achter op deze pagina van ReviewsBird. Hiermee kunnen wij namelijk makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf voortaan links zullen laten liggen. Alvast bedankt voor de bijdrage die jij levert aan anderen door het achterlaten van jouw feedback en ervaringen. Het wordt gewaardeerd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

J
Job 2 jaar geleden
9
Ik wil graag mijn positieve ervaring met PIN Voorschot delen. Ik was op zoek naar zakelijke financiering voor mijn startende onderneming en ik kwam terecht bij PIN Voorschot. De aanvraagproc...

Alle reviews ( 1 )

Eenvoudige & betrouwbare financiering

Ik wil graag mijn positieve ervaring met PIN Voorschot delen. Ik was op zoek naar zakelijke financiering voor mijn startende onderneming en ik kwam terecht bij PIN Voorschot. De aanvraagprocedure was zeer eenvoudig en het duurde niet lang voordat ik goedkeuring kreeg. Wat ik waardeer van PIN Voorschot is dat ze een lening verstrekken zonder gedoe. Ze waren ook bereid om te luisteren naar mijn behoeften en me te helpen de best mogelijke optie te vinden voor mij en mijn bedrijf. De gestorte bedragen zijn snel aangekomen, binnen vijf werkdagen zoals beloofd. Dit gaf me de vertrouwen dat ik Pin Voorschot kan vertrouwen in hun dienstverlening. Alles bij elkaar genomen ben ik erg blij met de service die PIN Voorschot biedt als zakelijke kredietverstrekker, zij hebben ons enorm geholpen!

J
Job 2 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!