Lendermarket

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Lendermarket

Zoek je een platform waar je kunt beleggen in leningen die door financiële instellingen verstrekt worden? Dan heb je de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor Lendermarket te kiezen. Omdat het investeren in dit soort producten niet geheel zonder risico's is en ook omdat het bedrijf achter de site geregistreerd staat in het buitenland is het een goed idee om de reviews van consumenten te lezen voordat je gaar beginnen. Door de recensies, opmerkingen en klachten over de diensten van deze aanbieder te bekijken kom je er snel achter of Lendermarket betrouwbaar is.

Over Lendermarket

Lendermarket is gevestigd in Estland maar Europese klanten kunnen terecht bij het kantoor van het bedrijf in de Ierse Hoofdstad Dublin. Deze onderneming biedt Europese zakelijke en particuliere investeerders mogelijkheden om P2P te investeren in leningen. Wat dat precies inhoudt en hoe het in detail werkt staat uitgebreid beschreven in de antwoorden op de meest gestelde vragen op het platform. Houdt er wel rekening mee dat dit platform tot nu toe alleen beschikbaar is in het Engels, Duits, Spaans en Frans. Naast kennis over de risico's die P2P investment bij Lendermarket met zich meebrengt zul je dus ook een van deze talen goed moeten beheersen om te weten wat het platform te bieden heeft.

De klantenservice van Lendermarket

De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tijdens Europese kantooruren schriftelijk bereikbaar als je vragen aan een van de medewerkers wilt stellen. Bovendien kun je via diverse sociale mediapagina's in contact komen met het bedrijf. Daarvoor gebruikt Lendermarket Facebook, Instagram en onder andere Twitter. Daar krijg je bovendien nieuwe diensten en interviews die van belang zijn te zien.

De diensten van Lendermarket

Het soort leningen waarin je bij Lendermarket kunt beleggen zijn leningen die verstrekt worden aan zakelijke en particuliere gebruikers die gevestigd zijn in diverse Europese landen zoals Spanje, Estland, Finland en Tsjechië. In de categorie Loan Listings staan alle beschikbare leningen vermeld en daar kun je ook nog eens filteren op hoogte van het Lendermarket rendement en resterende looptijd van de desbetreffende producten. Zoek je een bepaalde financiële instelling omdat je daar al positieve ervaringen mee hebt? Dan kun je daarvoor gebruik maken van de categorie Loan Originators, waar alle financiële instellingen waar het bedrijf mee samenwerkt vermeld staan.

Beginnen bij Lendermarket

Om bij Lendermarket te kunnen investeren moet je een nieuw account registreren en tijdens dat proces worden je persoonlijke gegevens gecontroleerd. Zodra dit account geverifieerd is kun je beginnen met investeren. Vanaf je eigen bankrekening stort je geld op je Lendermarket rekening en daarna kun je kiezen voor handmatige of automatische beleggingsopties

Reviews en commentaren over Lendermarket

Als jij als klant al ervaring hebt met de producten en diensten van deze aanbieder dan ben je bij ons aan het goede adres om jouw Lendermarket review te publiceren. Wij van ReviewsBird weten namelijk hoe belangrijk het tegenwoordig is dat nieuwe klanten diverse beoordelingen kunnen lezen voordat ze zelf klant worden. Door in jouw recensie te beschrijven wat jij de goede en slechte kanten van het bedrijf vindt kunnen we samen een duidelijk beeld van de werkwijze van dit platform laten zien. Door bovendien tijdens het plaatsen de service van deze aanbieder te waarderen met een maximum van vijf sterren kun je het voor andere klanten nog duidelijker maken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review