WorldRemit reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 2
Service 2
Prijs 6
Bezorging 2

Totaal

3
100% zou hier weer kopen

WorldRemit

Deze pagina is voor iedereen die meer wil weten over WorldRemit, en voor mensen die hun ervaring met dit bedrijf willen delen. Mocht je al ervaring hebben met WorldRemit dan willen we je vragen om hier een review over te schrijven. Door jouw ervaring te delen kun je anderen namelijk helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

Met WorldRemit kun je wereldwijd geld overmaken. Zowel naar een bankrekening als fysiek, en via mobiel.

We zijn heel benieuwd of jij al eens geld hebt overgemaakt met deze service. Je durft je zuurverdiende geld niet zomaar aan iemand toe te vertrouwen. Daarom kan jouw ervaring helpen om te bepalen of dit bedrijf betrouwbaar is. Jij kan helpen om twijfels en vragen bij mogelijke nieuwe klanten weg te nemen.

Over WorldRemit
WorldRemit is opgericht in 2010 bij Ismail Ahmed, Catherine Wines en Richard Igoe. Ze hebben dit bedrijf opgericht omdat ze zelf hebben ondervonden hoe lastig het is om geld over te maken naar een ander land. Het proces duurde lang en kost veel geld. WorldRemit heeft als missie om deze processen makkelijker en goedkoper te laten verlopen.

Sinds de oprichting hebben meer dan 5.7 miljoen mensen geld verstuurd naar meer dan 130 landen over de hele wereld. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen waar meer dan 30 nationaliteiten samenwerken. Over de hele wereld hebben ze meer dan 1000 werknemers in onder andere de Filipijnen, Verenigde Staten, Nigeria, Kameroen en Polen.

Om het mogelijk te maken om wereldwijd geld te sturen en ontvangen, wordt er samengewerkt met vele partners. Denk hierbij aan banken, money transfer kantoren, en zelfs telecomproviders. Daarnaast werken ze samen met affiliate partners. Dit zijn bedrijven of mensen die het bedrijf via hun website aanraden aan anderen.

Producten en diensten van WorldRemit
Via WorldRemit kun je wereldwijd geld overmaken. Er zijn een aantal manieren om het geld te ontvangen. Mensen kunnen het ontvangen op hun bankrekening, cash ophalen, ontvangen op Mobile Money, of via AirTime Top-up. Mobile Money is een elektronische portemonnee die beschikbaar is in meer dan 60 landen. Je kunt op de website zien of deze service in jouw land beschikbaar is en hoe je een account kunt aanmaken.

AirTime Top-up bied de mogelijkheid om data- en beltegoed naar anderen te sturen.

Om gebruik te maken van deze service moet je je registeren op de website van WorldRemit, of de app downloaden, dit is gratis. Daarna geef je aan naar welk land je geld wil sturen en op welke manier. Vervolgens bepaal je hoeveel geld je wil versturen, je ziet altijd direct welke kosten eraan vast zitten en wat de eventuele wisselkoers is. Voer vervolgens de gegevens van de ontvanger in en kies je betaalmethode.

Ervaringen, klachten en tips over WorldRemit
L
aat hier je review achter zodat we een goed beeld krijgen van de kwaliteit van de service van dit bedrijf. Kun je ons vertellen hoe het proces van ‘geld versturen’ verliep, en of het geld snel ontvangen werd? Anderen hebben heel veel aan deze informatie. Door jouw ervaring te horen kunnen ze bepalen of een bedrijf betrouwbaar is, en de service levert die ze verwachten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tamara 19 dagen geleden
3
Dit is een heel slecht site om geld te sturen naar buiten land mensen willen jullie oppas want je krijgt niet je geld terug als je ze belt het wordt gewoon opgehangen in je ik weet zeker d...

Alle reviews ( 1 )

Geldnietterug

Dit is een heel slecht site om geld te sturen naar buiten land mensen willen jullie oppas want je krijgt niet je geld terug als je ze belt het wordt gewoon opgehangen in je ik weet zeker dat ik er nog meer mensen die slachtoffers zijn.

T
Tamara 19 dagen geleden
Bestellen
2
Service
2
Prijs
6
Bezorging
2
Totaal
3
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review