Swishfund reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8.5
100.0% zou hier weer kopen

Swishfund

Swishfund: Een Zakelijke Financiering Die Snel en Eenvoudig Is

Swishfund is een toonaangevend bedrijf in Nederland dat zakelijke financieringen aanbiedt. Met een breed scala aan leningopties, van ? 3.000 tot ? 1.000.000, en een meest gekozen looptijd van 6 tot 12 maanden, is Swishfund de ideale partner voor ondernemers die snel en eenvoudig kapitaal nodig hebben. Met een eenvoudig online aanvraagproces en snelle goedkeuring binnen 24 uur, is Swishfund een betrouwbare en efficiënte keuze.

Snelle Goedkeuring Binnen 24 Uur

Een van de grootste voordelen van het werken met Swishfund is de snelle goedkeuring binnen 24 uur. Ondernemers kunnen binnen 2 minuten online een krediet aanvragen en zodra alle benodigde documenten zijn geleverd, ontvangen ze binnen 24 uur een goedkeuring. Deze snelle goedkeuring stelt ondernemers in staat om snel toegang te krijgen tot het benodigde kapitaal en hun bedrijfsgroei te stimuleren. Het is geweldig om te zien hoe Swishfund ondernemers helpt om hun dromen waar te maken.

"Het lijkt altijd onmogelijk totdat het is gedaan."

- Nelson Mandela

Voorwaarden om in aanmerking te komen

Om in aanmerking te komen voor een zakelijke lening bij Swishfund moet je voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn:

  • Een Nederlandse bv, maatschap, vof of eenmanszaak met een minimale omzet van ?50.000 in het afgelopen jaar
  • Een Nederlandse zakelijke bankrekening en minimaal 12 maanden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • In de afgelopen 3 jaar niet failliet gegaan en in de laatste 3 maanden niet meer dan 3 vorderingen via een incassobureau

Als je aan deze voorwaarden voldoet, ben je in aanmerking gekomen voor een zakelijke lening bij Swishfund. Deze duidelijke en transparante voorwaarden maken het voor ondernemers gemakkelijk om te weten waar ze aan toe zijn en of ze kunnen profiteren van de financieringsmogelijkheden van Swishfund.

Positieve Ervaringen van Klanten

Swishfund heeft al meer dan ?200 miljoen gefinancierd bij 4600 verschillende bedrijven, en de positieve ervaringen van klanten zijn een bewijs van hun betrouwbaarheid en uitstekende service.

Een van onze klanten, Gamal, de eigenaar van Cappuccino Koffieplein, merkt op dat "De manier van werken erg prettig is, en er is persoonlijke aandacht." Dit toont aan dat Swishfund niet alleen om het verstrekken van leningen geeft, maar ook om het succes en de groei van de ondernemers waar ze mee werken.

Laat Je Onderneming Groeien met Swishfund

Als je op zoek bent naar een zakelijke financiering die snel en eenvoudig is, dan is Swishfund de juiste keuze voor jou. Met snelle goedkeuring binnen 24 uur en transparante voorwaarden, helpt Swishfund ondernemers hun dromen waar te maken. Neem vandaag nog contact op met Swishfund en laat je onderneming groeien!

Laat Een Review Achter

Heb je ervaring met Swishfund? Laat dan een review achter op ReviewsBird en deel je ervaringen met anderen. Jouw feedback kan andere ondernemers helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun zakelijke financiering. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

F
Floortje 1 jaar geleden
8.5
Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Swishfund om een zakelijke lening aan te vragen en mijn ervaring was zeer positief. Het aanvraagproces was ontzettend eenvoudig en kostte me minder dan 2 m...

Alle reviews ( 1 )

Swishfund: Makkelijk & Vertrouwd Zakelijk Krediet Aanvragen

Ik heb onlangs gebruik gemaakt van Swishfund om een zakelijke lening aan te vragen en mijn ervaring was zeer positief. Het aanvraagproces was ontzettend eenvoudig en kostte me minder dan 2 minuten om de benodigde informatie in te voeren. Bovendien viel het me op dat ik binnen slechts drie dagen na mijn aanvraag al het geld gestort kreeg. Ik had niet verwacht dat dit zo snel zou gaan, maar het was geweldig om te zien dat Swishfund zo'n snelle service biedt. Een ander voordeel van Swishfund is hun topservice. Ik had wat vragen over mijn lening en belandde in contact met hun klantenservice-team. Ze waren uiterst professioneel en vriendelijk, waardoor ik me direct op mijn gemak voelde bij hen. Mijn vragen werden snel beantwoord en ik werd goed geïnformeerd over hoe alles in zijn werk ging. Kortom, als je een eenvoudige manier zoekt om snel een zakelijk krediet af te sluiten met goede service, raad ik Swishfund van harte aan!

F
Floortje 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review