Exact

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Exact

Exact: De Slimste Software Solutions voor Ondernemend Nederland

Exact is een innovatief cloudgebaseerd softwareplatform dat speciaal is ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en hun accountants. Met een breed scala aan modules en branchespecifieke oplossingen helpt Exact ondernemers bij het automatiseren van hun bedrijfsprocessen en het beheren van hun financiën. Of je nu een start-up, een gevestigd bedrijf, een eenmanszaak of een ZZP'er bent, Exact heeft de juiste tools en functionaliteiten voor elke behoefte.

Met Exact heb je altijd en overal toegang tot je belangrijke bedrijfsgegevens. Of je nu op kantoor bent, onderweg of thuis, je kunt eenvoudig inloggen op het platform en real-time inzicht krijgen in je financiën, voorraadbeheer, projectmanagement en meer. Hierdoor kun je betere zakelijke beslissingen nemen en je bedrijf laten groeien.

Wat Exact echt onderscheidt, is de "human touch" die ze aan hun softwareoplossingen toevoegen. Bij Exact geloven ze dat mensen centraal staan en dat technologie alleen een middel is om hen te ondersteunen. Daarom streeft Exact ernaar om gebruikersvriendelijke en intuïtieve software te bieden die gemakkelijk kan worden ingesteld en gebruikt, zodat ondernemers direct waarde kunnen toevoegen aan hun bedrijf.

De Voordelen van Exact

Met Exact profiteert jouw bedrijf van talloze voordelen. Hieronder worden enkele van de belangrijkste voordelen van het platform besproken:

1. Eenvoudige Bedrijfsautomatisering

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en intuïtieve functies van Exact is het automatiseren van je bedrijfsprocessen een fluitje van een cent. Of het nu gaat om boekhouding, voorraadbeheer, projectmanagement of HR, Exact biedt modules en functionaliteiten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

2. Real-time Inzicht

Met Exact heb je altijd en overal toegang tot real-time inzicht in je belangrijkste bedrijfsgegevens. Of je nu wilt weten hoe je bedrijf ervoor staat, hoeveel voorraad je nog hebt of hoe je projecten presteren, je hebt alle gegevens die je nodig hebt binnen handbereik.

3. Groeimogelijkheden

Exact biedt oplossingen op maat voor bedrijven in verschillende groeifases. Of je nu een start-up bent die zijn bedrijfsprocessen wil stroomlijnen of een gevestigd bedrijf dat zijn financiële processen wil optimaliseren, Exact heeft de tools en functionaliteiten om jouw bedrijf te ondersteunen bij elke groeifase.

4. Klantgerichte Oplossingen

Exact begrijpt dat elk bedrijf uniek is en zijn eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden ze branchespecifieke oplossingen voor sectoren zoals accountancy, handel, productie, zakelijke dienstverlening en bouw. Deze oplossingen zijn specifiek ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk type bedrijf.

Dagelijkse Gebruikservaring

Als gebruiker van Exact ben ik zeer tevreden over de dagelijkse gebruikservaring van het platform. De interface is overzichtelijk en intuïtief, waardoor het gemakkelijk is om door de verschillende modules te navigeren en belangrijke informatie snel te vinden. Bovendien is het platform responsief en snel, waardoor ik mijn taken efficiënt kan uitvoeren zonder vertragingen of frustraties.

Een van de functies die ik persoonlijk erg handig vind, is de mogelijkheid om real-time controle te hebben over mijn financiën. Met Exact kan ik mijn inkomsten en uitgaven eenvoudig bijhouden, facturen maken en betalingen beheren. Dit helpt me om mijn financiën onder controle te houden en te begrijpen hoe mijn bedrijf presteert.

Daarnaast heeft Exact een uitstekende klantenservice. Ik heb meerdere keren contact opgenomen met hun ondersteuningsteam en ze hebben altijd snel en effectief gereageerd op mijn vragen en problemen. Het is geruststellend om te weten dat er een betrouwbaar team klaarstaat om me te helpen wanneer ik dat nodig heb.

Conclusie

Al met al ben ik zeer tevreden over Exact. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke softwareoplossing die me helpt mijn bedrijfsprocessen te automatiseren, inzicht te krijgen in mijn financiën en mijn bedrijf te laten groeien. Het platform biedt een breed scala aan functionaliteiten en branchespecifieke oplossingen, zodat het voor elk type bedrijf geschikt is. Bovendien is de klantenservice uitstekend en de dagelijkse gebruikservaring naadloos, waardoor Exact een geweldige keuze is voor ondernemers.

"Innovation is about finding a solution to a problem." - Naveen Jain

Laat jouw review achter

Heb je ervaring met Exact? Laat dan jouw review achter op onze website. We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en meningen over het platform. Jouw review kan andere ondernemers helpen bij het maken van de juiste keuze voor hun bedrijf. Alvast bedankt voor het delen van jouw feedback!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

K
Korkmaz 1 jaar geleden
9.5
Ik ben zeer tevreden over Exact Online! Het heeft me enorm geholpen bij het beheren van de cijfers voor mijn bedrijf. De innovatieve cloud businesssoftware is erg gebruiksvriendelijk en makk...

Alle reviews ( 1 )

Recensie exact online - Innovatieve cloud business software die perfect past bij iedere startende MKB'er

Ik ben zeer tevreden over Exact Online! Het heeft me enorm geholpen bij het beheren van de cijfers voor mijn bedrijf. De innovatieve cloud businesssoftware is erg gebruiksvriendelijk en makkelijk in te stellen. Ik kan nu altijd en overal toegang krijgen tot mijn financiële gegevens, dat bespaart me veel tijd. Een ander sterk punt van Exact is de ondersteuning die zij bieden aan mkb'ers en accountants. Ze begrijpen wat belangrijk is voor ons als ondernemers en zijn altijd bereid om te helpen wanneer we vragen hebben. Wat mij ook aanspreekt aan Exact Online is hoe flexibel het systeem is. Er zijn talloze functies die kunnen worden toegevoegd of verwijderd afhankelijk van jouw specifieke behoeften als ondernemer. Tenslotte – nog nooit eerder heb ik zo'n goed ingericht proces gezien om nauwkeurig cijfers te beheren als met dit programma, dus alles lijkt altijd up-to-date waardoor ik betere zakelijke beslissingen kan nemen. Kortom: exact online naar een verademing voor elke (startende) ondernemer!

K
Korkmaz 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review