Robo.Cash

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Robo.Cash

Als je een manier zoekt om extra inkomen te verdienen dan kun je bijvoorbeeld kijken naar de mogelijkheden die Fintech bedrijven zoals Robo Cash te bieden hebben. Dit online beleggingsplatform biedt je de kans om te investeren in leningen die door bedrijven waarmee het bedrijf samenwerkt verstrekt worden. Natuurlijk wil je voordat je zomaar instapt eerst weten wat andere klanten in hun Robo Cash reviews te melden hebben. Je kunt daarvoor terecht op onze website waar je een groot aantal recensies van consumenten kunt lezen om erachter te komen of deze en andere financiële instellingen betrouwbaar zijn of niet.

Over Robo Cash

Robo Cash

is een platform waar je online kunt investeren. Het platform is beschikbaar in het Engels, Duits en Spaans en bestaat sinds 2017. Het is een volledig geautomatiseerde site die eigendom is van de Robocash group die gevestigd is in Singapore. Om hier te investeren is het verstandig dat je over enige kennis van beleggen beschikt. Om de rubriek met veelgestelde vragen te kunnen begrijpen zul je ook kennis moeten hebben van een van de gebruikte talen. Europese klanten kunnen met het kantoor in Kroatië contact opnemen via het Robo Cash telefoonnummer en het e-mail adres dat op de site vermeld staan. Bovendien houdt het bedrijf klanten op de hoogte via de eigen Facebook en Twitter pagina's.

Investeren bij Robo Cash

De mogelijkheden om bij Robo Cash te beleggen beginnen al bij een minimale inleg van € 10. Op de site kun je naast het bedrag dat je wilt investeren ook kiezen voor de looptijd van minimaal 7 tot maximaal 720 dagen. De diverse leningen die partners verstrekken maken het bovendien mogelijk om een maximaal rendement van 14% te behalen. Het automatische systeem van dit platform maakt het voor investeerders mogelijk om direct een keuze te maken uit de vele leningen die er door samenwerkende partners verstrekt worden. Deze partners worden Loan Originators genoemd en zij bieden je onder andere beleggingsmogelijkheden in Kazachstan, Spanje, Singapore en Sri Lanka.

Beginnen bij Robo Cash

Om bij Robo Cash te kunnen investeren zul je gebruik moeten maken van een account dat je zonder kosten kunt aanmaken. Tijdens het registeren worden je persoonlijke gegevens geverifieerd en zodra dat in orde is kun je jouw eigen Robo Cash Portfolio aanleggen om je investeringen en inleg te beheren. Zodra een investering ten einde loopt kun je er voor kiezen om het rendement uit te laten betalen of om het opnieuw te investeren.

Reviews en commentaren over Robo Cash

Wij willen nieuwe klanten van dit platform zo goed mogelijk laten zien wat het te bieden heeft en hoe betrouwbaar het is. Heb jij als klant al ervaring met het investeren bij dit bedrijf? Dan ben je van harte welkom om jouw Robo Cash review op onze website te publiceren. Met jouw beoordeling kun je de voor- en nadelen van deze onderneming laten zien en aangeven met hoeveel sterren jij hun diensten en service waardeert. Ook kun je heel duidelijk laten welke risico's er verbonden zijn aan het investeren bij Robo Cash.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review