ABN AMRO

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

ABN AMRO

ABN AMRO: Een Overzicht

ABN AMRO is een Nederlandse bank die al meer dan 200 jaar bestaat. Als een van de grootste banken in Nederland, biedt ABN AMRO een breed scala aan financiële producten en diensten aan particuliere, zakelijke en institutionele klanten. Met sterke expertise op het gebied van leningen, verzekeringen, beleggingen en betalingsverkeer, heeft de bank een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare financiële partner.

De missie van ABN AMRO is om bij te dragen aan een betere wereld door klanten te helpen hun doelen te bereiken, duurzaamheid te bevorderen en positieve verandering te stimuleren. Het is verfrissend om te zien dat ABN AMRO sociale en ecologische verantwoordelijkheid hoog in het vaandel heeft staan, en ze streven ernaar om duurzame kansen te bieden aan zowel klanten als medewerkers. Dit zorgt ervoor dat de bank een meerwaarde heeft voor de samenleving als geheel.

Producten en Diensten

ABN AMRO biedt een uitgebreid scala aan producten en diensten aan, waaronder hypotheken, spaar- en betaalproducten, verzekeringen, investeringen en internationale financiële diensten. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en persoonlijke maatoplossingen die zijn afgestemd op hun individuele behoeften en doelen. Of je nu je eerste huis wilt kopen, je vermogen wilt laten groeien of gewoon je dagelijkse bankzaken wilt regelen, ABN AMRO heeft een oplossing voor jou.

Een van de opvallende kenmerken van ABN AMRO is hun digitale platform. Ze hebben een geavanceerde online omgeving gecreëerd waar klanten gemakkelijk al hun financiële zaken kunnen regelen. Van het openen van een nieuwe betaalrekening tot het starten van een beleggingsportefeuille, alles kan met een paar klikken worden gedaan. Dit komt vooral goed van pas in deze moderne tijd waarin gemak en tijdsbesparing essentieel zijn.

Mark Rutte zei eens: "Banken zijn als waterleidingbedrijven geworden. Je wilt dat ze er zijn, maar je wilt er niet te veel van merken." Dit citaat is bijzonder toepasselijk op ABN AMRO. De bank is er altijd wanneer je ze nodig hebt, met weinig gedoe en zonder onaangename verrassingen.

De Klantenservice

De klantenservice van ABN AMRO is uitstekend. Ze hebben een vriendelijk en behulpzaam team van medewerkers dat altijd bereid is om te luisteren en te adviseren. Of je nu een vraag hebt over een bepaald product of hulp nodig hebt bij een financiële beslissing, de medewerkers staan klaar om je te ondersteunen. Daarnaast biedt de bank ook een handige online klantenservice, waar je snel antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen.

Een ander pluspunt van ABN AMRO is hun streven naar duurzaamheid. Ze hebben ambitieuze doelstellingen gesteld om positieve verandering teweeg te brengen en streven ernaar om een voortrekkersrol te spelen in de overgang naar een duurzame economie. Ze zijn actief betrokken bij initiatieven op het gebied van klimaatverandering, circulaire economie en inclusieve groei. Dit geeft klanten het vertrouwen dat ze zakendoen met een bank die ethische waarden hoog in het vaandel heeft staan.

Conclusie

ABN AMRO is een solide en betrouwbare bank met een breed scala aan producten en diensten. De bank hecht waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, en zorgt ervoor dat klanten op een gemakkelijke en efficiënte manier hun financiële zaken kunnen regelen. Met een uitstekende klantenservice en een gebruiksvriendelijk digitaal platform, is ABN AMRO een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een bank die met hen meedenkt.

We stellen jouw feedback zeer op prijs! Laat alsjeblieft een beoordeling achter over jouw ervaringen met ABN AMRO. Jouw mening helpt andere mensen bij het maken van een weloverwogen keuze. Bedankt voor je tijd!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Tirza Dijkstra 11 maanden geleden
9.5
Mijn ervaring met ABN AMRO is zeer positief. Ik heb mijn bankzaken gemakkelijk en efficiënt kunnen regelen zoals ik het wilde, of dat nu persoonlijk was, met de app of online. Het bedrijf bi...

Alle reviews ( 1 )

Prettige bankervaring bij ABN AMRO

Mijn ervaring met ABN AMRO is zeer positief. Ik heb mijn bankzaken gemakkelijk en efficiënt kunnen regelen zoals ik het wilde, of dat nu persoonlijk was, met de app of online. Het bedrijf biedt ook een goede klantenservice waarbij ik snel en vriendelijk werd geholpen toen ik vragen had over mijn rekening. Een ander aspect dat opviel was het gebruiksgemak van hun website en mobiele app. De navigatie is duidelijk gestructureerd en er zijn veel handige functies om je financiële situatie in één oogopslag te bekijken. Ik ben erg blij met mijn keuze voor ABN AMRO als mijn bank omdat alles soepel verloopt zonder onnodige complicaties.

T
Tirza Dijkstra 11 maanden geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review