MeXeM

Alle reviews

MeXeM

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Openbank
Openbank

Openbank is een bank voor de toekomst. Maar wat wordt hier precies mee bedoelt? En wat heeft Openbank te maken met duurzaamheid en goede doelen? Wi...

Logo Fast Invest
Fast Invest

Wie houdt er nou niet van makkelijk meer geld bij verdienen, met hedendaagse technologie gaat dat steeds eenvoudiger. Wellicht ben je ook iemand di...

Logo BridgeFund
BridgeFund

Je eigen bedrijfje oprichten kan een zeer ingrijpende belevenis zijn voor veel mensen. Niet alleen zet je daarmee een stap naar financieel onafhank...

Logo WorldRemit
WorldRemit

Deze pagina is voor iedereen die meer wil weten over WorldRemit, en voor mensen die hun ervaring met dit bedrijf willen delen. Mocht je al ervaring...

MeXeM

Ben je zelf helemaal ingespeeld op de financiën? Of wil je simpelweg een nieuw avontuur aangaan? Wellicht dat je dan tijdens je zoektocht naar een broker wel eens bij MeXeM terecht bent gekomen. MeXeM is namelijk een broker opgericht in 1986, die sinds 2018 ook in de Benelux actief is. 

Alleen voordat je MeXeM als broker gaat gebruiken wil je wellicht eerst weten wat je kunt verwachten. Wat zijn de voordelen? Hoe zit het met de klantenservice en klantvriendelijkheid? Wat voor opties biedt het bedrijf allemaal aan? Hoe zit het met de ervaring van de gemiddelde consument, spreken die eigenlijk wel tevreden over het bedrijf? Om precies op dit soort vragen een antwoord te krijgen, kun je op onze website reviews en beoordelingen vinden over MeXeM en andere bedrijven. 

Over MeXeM
MeXeM is een Broker, de oprichting van het bedrijf dateert terug naar het jaar 1986. Sinds 2018 zijn ze ook actief bezig in de Benelux, in 2019 kozen ze er immers voor om ook een kantoor in Nederland aan te schaffen. Naar eigen zeggen is het één van de goedkoopste brokers in de Benelux. Daarbij komt kijken dat het bedrijf niet alleen actief is in de Benelux en Cyprus, waar overigens hun hoofdkantoor ligt. Ze hebben namelijk kantoren over de hele wereld. 

Net zoals andere brokers, neem als voorbeeld LYNX werken de beleggingsdiensten van MeXeM via Interactive Brokers. Daarbij moet je wel in acht nemen dat dit niet per se betekent dat al hun diensten via deze Broker verlopen. Ze regelen namelijk o.a. de klantenservice in-house. 

Producten en diensten MeXeM
MeXeM biedt naar eigen zeggen de laagste commissies aan, met een geavanceerd platform. Zo bieden ze momenteel beleggers een pakket aan dat vandaag de dag uit meer dan 150 markten uit 30+ landen bestaat. Weet je toch niet zeker of je ze kunt vertrouwen? Neem dan in acht dat ze al 30 jaar in Europa actief zijn en uitgebreid zijn tot diverse landen, waaronder Nederland. Tevens zijn ze ook aangemeld bij de Nederlandse financiële toezichthouder, ook staan ze geregistreerd bij het KIFID

Als je gaat beleggen bij MeXeM krijg je analyse mogelijkheden, dit kan handig zijn want op deze manier kan je zelf analyseren en informatie bestuderen om potentieel een beter oordelen over de markt te maken. Momenteel bieden ze vier soorten analyse mogelijkheden aan: 1) technische analyse, 2) Analisten Rapport, 3) Fundamentele analyse en 4) Selection Tools. Als je besluit om te gaan beleggen wordt er geadviseerd om rekening te houden met extra kosten zoals transactiekosten.

Contact
Toch nog niet helemaal zeker of MeXeM iets voor jou is? Of heb je wellicht klachten en/of vragen aan MeXeM? Dan kan je met ze op de volgende manieren contact opnemen. Op de website is het mogelijk om een invulformulier te gebruiken. Telefonisch contact via het volgende nummer: +31-202622685. Stuur je liever zelf een mail, dan kan dat naar: info@mexem.com. Werkuren van het bedrijf zijn als volgt: Maandag t/m donderdag: 8.30 - 22.00 uur, Vrijdag: 8 .30 - 17.30 uur, Za-Zo zijn ze gesloten. 

Reviews en beoordelingen MeXeM
Heb je al eens MeXeM als broker gebruikt? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren. Op die manier kunnen andere potentiële klanten wellicht beter inschatten of MeXeM wel écht daadwerkelijk aan hun eisen voldoet. Wil je meer leren over MeXeM en andere bedrijven? Lees dan de diverse reviews en beoordelingen op onze website.