MeXeM reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

MeXeM

Ben je zelf helemaal ingespeeld op de financiën? Of wil je simpelweg een nieuw avontuur aangaan? Wellicht dat je dan tijdens je zoektocht naar een broker wel eens bij MeXeM terecht bent gekomen. MeXeM is namelijk een broker opgericht in 1986, die sinds 2018 ook in de Benelux actief is.

Alleen voordat je MeXeM als broker gaat gebruiken wil je wellicht eerst weten wat je kunt verwachten. Wat zijn de voordelen? Hoe zit het met de klantenservice en klantvriendelijkheid? Wat voor opties biedt het bedrijf allemaal aan? Hoe zit het met de ervaring van de gemiddelde consument, spreken die eigenlijk wel tevreden over het bedrijf? Om precies op dit soort vragen een antwoord te krijgen, kun je op onze website reviews en beoordelingen vinden over MeXeM en andere bedrijven.

Over MeXeM

MeXeM is een Broker, de oprichting van het bedrijf dateert terug naar het jaar 1986. Sinds 2018 zijn ze ook actief bezig in de Benelux, in 2019 kozen ze er immers voor om ook een kantoor in Nederland aan te schaffen. Naar eigen zeggen is het één van de goedkoopste brokers in de Benelux. Daarbij komt kijken dat het bedrijf niet alleen actief is in de Benelux en Cyprus, waar overigens hun hoofdkantoor ligt. Ze hebben namelijk kantoren over de hele wereld.

Net zoals andere brokers, neem als voorbeeld LYNX werken de beleggingsdiensten van MeXeM via Interactive Brokers. Daarbij moet je wel in acht nemen dat dit niet per se betekent dat al hun diensten via deze Broker verlopen. Ze regelen namelijk o.a. de klantenservice in-house.

Producten en diensten MeXeM

MeXeM biedt naar eigen zeggen de laagste commissies aan, met een geavanceerd platform. Zo bieden ze momenteel beleggers een pakket aan dat vandaag de dag uit meer dan 150 markten uit 30+ landen bestaat. Weet je toch niet zeker of je ze kunt vertrouwen? Neem dan in acht dat ze al 30 jaar in Europa actief zijn en uitgebreid zijn tot diverse landen, waaronder Nederland. Tevens zijn ze ook aangemeld bij de Nederlandse financiële toezichthouder, ook staan ze geregistreerd bij het KIFID.

Als je gaat beleggen bij MeXeM krijg je analyse mogelijkheden, dit kan handig zijn want op deze manier kan je zelf analyseren en informatie bestuderen om potentieel een beter oordelen over de markt te maken. Momenteel bieden ze vier soorten analyse mogelijkheden aan: 1) technische analyse, 2) Analisten Rapport, 3) Fundamentele analyse en 4) Selection Tools. Als je besluit om te gaan beleggen wordt er geadviseerd om rekening te houden met extra kosten zoals transactiekosten.

Contact

Toch nog niet helemaal zeker of MeXeM iets voor jou is? Of heb je wellicht klachten en/of vragen aan MeXeM? Dan kan je met ze op de volgende manieren contact opnemen. Op de website is het mogelijk om een invulformulier te gebruiken. Telefonisch contact via het volgende nummer: +31-202622685. Stuur je liever zelf een mail, dan kan dat naar: info@mexem.com. Werkuren van het bedrijf zijn als volgt: Maandag t/m donderdag: 8.30 - 22.00 uur, Vrijdag: 8 .30 - 17.30 uur, Za-Zo zijn ze gesloten.

Reviews en beoordelingen MeXeM

Heb je al eens MeXeM als broker gebruikt? Laat hier dan achter hoe je dat hebt ervaren. Op die manier kunnen andere potentiële klanten wellicht beter inschatten of MeXeM wel écht daadwerkelijk aan hun eisen voldoet. Wil je meer leren over MeXeM en andere bedrijven? Lees dan de diverse reviews en beoordelingen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review