Groentebroer

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Groentebroer

Ben je op zoek naar écht verse groente en fruit? Vind je de kwaliteit in de supermarkten niet naar je wens? Wil je je producten gemakkelijk thuis geleverd krijgen? Dan is het online bestellen van groente een fruit misschien iets voor je. Tegenwoordig werd het kopen van versproducten direct van boeren steeds populairder. Maar bij welke boer moet je bestellen? Waar krijg je de beste kwaliteit voor de voordeligste prijs? Begin je zoektocht met het lezen van recensies. Op ReviewsBird.nl vind je beoordelingen van klanten die je graag willen vertellen over hun ervaring.

Over Groenteboer.nl

Groenteboer.nl is een verkoper van vers groente en fruit. Het bedrijf werd in 1932 opgericht, toen als gewone verkoper van vers product, maar sinds 2009 is het bedrijf bezig met online verkoop. Groenteboer.nl is bevestigd in Sint Philipsland op de rand van Noord-Brabant en Zeeland in Nederland. Bestellingen worden door heel Nederland en een grote deel van België (Vlaanderen en Brussels) bezorgd.

Producten en Diensten van Groenteboer

Groenteboer.nl verkoopt verse groente, fruit en andere etenswaren zoals sappen, shotjes, noten en zaden.

In tegenstelling tot veel andere groenteboeren, bij Groenteboer.nl heb je geen vaste groentebakken, wekelijkse abo’s of minimale bestelbedrag. Je bestelt wat je wilt, hoeveel je wilt, wanneer je wilt.

Groente

In de webshop vind je onder anderen aardappelen, paprika’s, pompoenen, paddenstoelen, pepers, bonen, peulvruchten, asperges, bladgroenten en nog meer. Voor je gemak zijn er ook verschillende kant en klaar groentezakken, snackgroenten en groentesappen aangeboden.

Fruit

Zoek je ook naar fruit, kun je daar ook alles van bananen, aardbeien en kersen tot peren, pruimen, tropisch fruit en kiwi’s vinden. Gedroogde vruchten, sappen en shotjes zitten ook in het assortiment.

Fruitmanden

Groenteboer.nl biedt verschillende fruitmanden aan, ook voor regelmatige bezorging voor bijvoorbeeld op kantoor. Voor de liefhebber hebben ze ook thematische manden samengesteld, zo kun je bijvoorbeeld een mand met Mediterraanse of Exotische fruit bestellen.

Verzending

Groenteboer.nl bezorgt door heel Nederland, in Vlaanderen en Brussels. Als je voor 10:00u bestelt, wordt je bestelling dezelfde dag nog bezorgd. Tijdens het bestellen kun je kiezen tussen avondlevering of daglevering.

De avondlevering vindt dinsdag tot vrijdag tussen 17:00 en 22:30 plaats.
De bezorgkosten hiervoor zijn 2,95 – 8,95 euros afhankelijk van je bestelbedrag.
Voor bestellingen boven 75 euro is de avondlevering kosteloos.

De daglevering vindt tussen 8.00 en 17.00 plaats.
Het minimale bestelbedrag voor de daglevering is 50 euros, en er geldt een vaste prijs van 16,95 voor de verzending.

Contact

Je kunt Groenteboer.nl bellen of Whatsappen maandag tot en met vrijdag tussen 8.00-17.00 uur op het volgende nummer: 0167 572545

Stuur je liever een e-mail? Dan kan naar info@groentebroer.nl.

Reviews, Ervaringen, en Beoordelingen over Groenteboer

Heb je wel eens iets van Groenteboer.nl besteld? Hoe vond je de ervaring? Waren de groenten en fruit écht zo vers als beloofd op de website? Was je bestelling op tijd geleverd? Door deze vragen te beantwoorden kun je je stem laten horen op ReviewsBird.nl. Je kunt anderen helpen om een betere beeld te krijgen van Groenteboer.nl voordat ze een bestelling plaatsen. Tegelijkertijd geef je ook waardevolle feedback aan het bedrijf zodat ze weten hoe ze hun klanten best van dienst te kunnen zijn.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review