Coop

Alle reviews

Coop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo TaartenWinkel.nl
TaartenWinkel.nl

Wat is er erger dan een gebroken hart? Geld uitgeven aan eten, meestal ook iets dat je nog nooit eerder hebt geproefd, en dan te weten dat het niet...

Coop

Iedereen heeft wel eens voor de vraag gestaan wat je nu moet eten vanavond. Of welke chips je moet kopen voor dat verjaardagsfeest. Bij het bedrijf Coop kun je terecht voor een assortiment van verschillende producten uit de levensmiddelenbranche. Het bedrijf Coop is een supermarkt waar jij misschien wel terecht kunt voor al jouw boodschappen.

Wanneer je wilt weten hoe betrouwbaar een bedrijf zoals Coop is, is het soms lastig om te achterhalen wat anderen vinden van het bedrijf. Op de website van ReviewsBird vind je ervaringen van allerlei mensen die al eens gebruik hebben gemaakt van de producten en diensten van het bedrijf Coop. Het is dan ook raadzaam om de reviews van anderen te lezen, zodat jij zelf een goed beeld kunt vormen over de service, de betrouwbaarheid en de overige aspecten van het bedrijf.

Over Coop
Het bedrijf Coop heeft ongeveer 300 supermarkten in Nederland en voorziet klanten van een assortiment van verschillende levensmiddelenproducten. Het bedrijf maakt sinds 1891 onderdeel uit van de Nederlandse levensmiddelenbranche. Door de bundeling van verschillende coöperatieve winkels ontstond de Coop, waar het bedrijf ook haar naam aan heeft te danken.

Het bedrijf stelt dat het veel waarde hecht aan samenwerking. Op die manier hoopt het bedrijf meer voordelen te behalen dan wanneer zij dat niet zouden doen. Daarom staan de klanten voor het bedrijf op de eerste plek. Het bedrijf heeft naast de verschillende supermarkten ook een eigen servicekantoor en een distributiecentrum.

Producten en diensten Coop
Het bedrijf Coop biedt producten aan uit de levensmiddelenbranche, waardoor je er terecht kunt voor onder andere de wekelijkse boodschappen. Het bedrijf biedt verschillende producten aan, zoals groenten, aardappelen, diepvriesproducten, vlees, vis en zuivelproducten. In de folder van de Coop tref je alle aanbiedingen die het bedrijf die week heeft. Coop stelt dat haar klanten erg belangrijk zijn voor het bedrijf. Daarom kunnen klanten door middel van een klantenkaart in aanmerking komen voor de aanbiedingen en acties die het bedrijf aanbiedt.

Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid aan om vanaf een bepaald bedrag online boodschappen te bestellen en deze vervolgens thuis te laten bezorgen. Ook kun je op de website van het bedrijf vers gebak bestellen. Daarnaast heeft het bedrijf op haar website een eigen pagina waarop allerlei recepten worden gepubliceerd. Je kunt je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van het bedrijf om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen en acties.

Contact Coop
Wanneer je vragen hebt over jouw online bestelling bij het bedrijf, kun je allereerst een kijkje nemen op de pagina met veel gesteldevragen. Ook kun je hiervoor telefonisch contact opnemen op 085-4873420. Wanneer je opmerkingen of ideeën hebt, kun je ook contact opnemen met Coop via de Facebook- of Instagrampagina. Poststukken kan men versturen naar het servicekantoor van het bedrijf in Velp. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt over een product of wanneer je een klacht hebt, adviseert het bedrijf om eerst contact te zoeken met de winkel waar het in dat geval over gaat.

Ervaringen, beoordelingen en reviews over Coop
Het is belangrijk om een goed beeld te vormen over een bedrijf, voordat je er daadwerkelijk gaat shoppen. Maar hoe vorm je zo’n beeld? Het lezen van de reviews over een bedrijf op ReviewsBird kan je daarbij helpen. Heb jij al eens eerder besteld of gewinkeld bij Coop? Wij zouden het in dat geval prettig vinden om jouw mening over het bedrijf te horen. Door het kenbaar maken van jouw ervaringen aan anderen door het schrijven van een review, kun je andere mensen goed helpen die nog over een bepaald aspect van het bedrijf twijfelen.