Fitnessapparaat.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Fitnessapparaat.nl

Om in optimale conditie te blijven is het beschikken over fitnessapparatuur onmisbaar. Fitnessapparatuur in huis hebben tijdens de lock down periode maakt het mogelijk dat het heel gezin blijft sporten en minder strest. Hoe, welk en waar goede fitnessapparatuur aan te schaffen ziet u op ReviewsBird. De Site waar klanten hun ervaringen met dealers van fitnessapparatuur delen met het groter publiek. Wij van ReviewsBird verwachten dat het voor u, met de beoordelingen op onze site, een stuk makkelijker wordt om uw keuze te maken in de aankoop van fitnessapparatuur en accessoires.

Over Fitnessapparaat.nl
Fitnessapparaat.nl verkoopt en biedt sinds het jaar 2000 advies op het gebied van fitnessapparatuur en accessoires. De klant mag er terecht voor adviesbegeleiding over onder andere Crosstrainers, hometrainers, ligfietsen, loopbanden, roeitrainers, spinfietsen en stoelfietsen. Naast de fitnessapparatuur mag ook worden gevraagd naar klein fitnessmateriaal, zoals de gymballen, optrekstangen, dumbells en foam rollers. Voor klanten is het ook mogelijk om naast de online winkel de zes fysieke winkels binnen te stappen. Deze zes fitnesswinkels bieden de mogelijkheid om het productassortiment te testen. De Fitwinkels zijn te vinden in Almere, Arnhem, Helmond, Hengelo, Naaldwijk en Oosterwolde.

Producten en diensten van Fitnessapparaat.nl
Fitnessapparaat.nl zegt de specialist te zijn op het gebied van fitnessapparatuur en fitnessartikelen, voor zowel thuissporters als professionals. Met meer dan 100 verschillende merken en een deskundig team proberen zij te voldoen aan de wensen en behoeften van de klanten aan fitnessartikelen, krachttraining, kleding, vechtsport, sportvoeding, crossfit, preventie, Sport & Spel. Ze beschikken over een assortiment aan Fitnessapparatuur onder meer loopbanden, welke de meest geschikte apparaten zijn om mee af te vallen of om te trainen voor bijvoorbeeld een marathon of een uitstekende conditie. De Roeitrainers die door sporters worden gebruikt om conditie op te bouwen en spiermassa te ontwikkelen en de Hometrainers voor mensen die hun conditie willen verbeteren of mensen die moeten revalideren en herstellen zijn onderdeel. Daarnaast beschikken zij ook over eigen servicemonteurs die het fitnessapparaat tot aan huis kunnen monteren.

Complimenten, klachten en tips voor Fitnessapparaat.nl
Fitnessapparaat.nl zegt de volgende dag al rechtstreeks aan de klant te kunnen leveren in Nederland en België. Betalen kan met iDeal, Mastercard, Visa, PayPal, Bancontact, Bankoverschrijving, AfterPay. Betalen per maand, in termijnen met KBC-American Express is ook mogelijk. Op elk product dat zij verkopen zit garantie. In geval van vragen, storingen of andere problemen mag contact worden gemaakt via de telefoon en e-mail tot 22:00. Op zaterdagen is dat tot 17:00. Bij storingen komen monteurs tot aan huis om het probleem op te lossen. Gratis inruilen en retourneren mag binnen 50 dagen. Klachten kunnen worden doorgegeven via klantenservice@fitnessapparaat of via telefoon op +31 (0)74 – 3491579.

Hebt u als klant de uitstekende klantenservice mogen ervaren die Fitnessapparaat.nl zegt te bieden? Zijn zij werkelijk de Specialist in fitnessapparatuur? Wat vindt u van het assortiment van Fitnessapparaat.nl? Is het advies dat wordt verstrekt duidelijk genoeg? Graag ontvangt ReviewsBird van u de ervaring die u hebt met Fitnessapparaat.nl

Bent u op zoek naar meer informatie over de aanbiedingen van Fitnessapparaat.nl? Ga dan vlug naar de reviews op onze ReviewsBird.nl!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review