Sneleentaxi reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sneleentaxi

Ga jij binnenkort op reis? Dan heb je misschien behoefte aan taxivervoer. Wellicht is het dan niet even makkelijk om een plaats te vinden waar je die taxi kunt boeken. Sneleentaxi is een bedrijf wat je daarbij misschien verder opweg kan helpen.

Voordat je de taxidiensten van Sneleentaxi gaat inschakelen wil je uiteraard wel weten of het bedrijf aan jouw verlangens zal voldoen. Daarbij kan je denken aan vragen als: uit wat voor verschillende taxiservices kan ik allemaal kiezen bij het bedrijf? Is Sneleentaxi eigenlijk wel betrouwbaar en veilig om te gebruiken? Hoe zit het eigenlijk met de klantvriendelijkheid en klanttevredenheid bij Sneleentaxi? Wat voor kosten kan ik verwachten en is het eigenlijk wel simpel om te reserveren bij het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze website, Sneleentaxi beoordelingen en reviews te lezen. Zo kan je zelf bepalen of je de diensten van Sneleentaxi wilt gebruiken.

Wat is Sneleentaxi

Het doel van Sneleentaxi is volgens het bedrijf om een onderdeel uit te maken van mensen hun dagelijkse reis. Volgens de onderneming staat Sneleentaxi voor: gemak en snelheid, waarbij het mogelijk is om vanuit iedere locatie door geheel Nederland de diensten van het bedrijf in te schakelen. De onderneming werd opgericht in 2015, in 2017 bereikte Sneleentaxi een omzet van meer dan 1 miljoen euro. Vanaf 2019 was er bij Sneleentaxi ook elektrisch vervoer vanuit elke locatie beschikbaar, door de jaren heen heeft de onderneming flinke stappen gemaakt.

Producten en diensten Sneleentaxi

Ben je benieuwd naar hoe het proces van Sneleentaxi werkt? Of heb je een taxi nodig en wil je die graag bij Sneleentaxi reserveren? Dan kan je om hun diensten te bekijken de website van het bedrijf bezoeken. Als je daar bent aangekomen kan je gelijk beginnen met boeken, daarbij geef je een aantal gegevens op, waaronder: bestemming, baggage, ophaalmoment, retour (indien gewenst) en het passagiers aantal. Sneleentaxi garandeert je de volgende dingen bij het boeken van een taxi: Gratis annuleren en wijzigen, Altijd een privé-taxi, Gratis bagage mee en Online betalen. De diensten van Sneleentaxi zijn voornamelijk geschikt voor de volgende doeleinden: Lokaal taxivervoer Luchthaven taxi, Zorgvervoer, Zakelijk vervoer, Vervoer naar populaire locaties en Evenementenvervoer.

Bij het boeken van de taxi’s kan je kiezen uit verschillende soorten voertuigen, zoals: Standaard, Luxe, Elektrisch en Bus. Daarna wordt een uiteindelijke prijs berekent. Voor het afronden van het reserveren geef je jouw persoonlijke gegevens op en volgt het betalen.

Contact

Heb je een vraag, opmerking of klacht die je wilt delen met Sneleentaxi? Of een andere reden om contact op te willen nemen met het bedrijf? Dan kan dat op diverse manieren, zo kan je via de FAQ op de website veelgestelde vragen vinden, waar je wellicht al een antwoord op jouw vraag kunt bekijken. Daarnaast kan je op de website via een contactformulier jouw bericht delen, of live chatten met een medewerker. Telefonisch is de onderneming bereikbaar via: +31 85 303 6816. Bezoek je de onderneming graag in persoon? Dan moet je daarvoor aan de Atoomweg 63, 3542 AA, Utrecht zijn. Zelf meer onderzoek naar Sneleentaxi doen gaat ook, gebruik daarvoor: KVK-nummer 67175376 en BTW-nummer NL 856862058 B01.

Reviews en beoordelingen Sneleentaxi

Heb je al eens eerder een taxi geboekt bij Sneleentaxi? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over die belevenis met ons in de vorm van een review en beoordeling. Door zo’n oordeel achter te laten maak je het makkelijker voor andere lezers om te bepalen of zij gebruik willen maken van Sneleentaxi. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat via onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook