Just Carpets

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Just Carpets

Auto’s vallen vandaag de dag niet meer weg te denken in ons leven. We gebruiken de auto om naar allerlei plekken toe te gaan, wat logischerwijs veel vuil meebrengt. Wellicht dat je hier zelf ook regelmatig last van heb, vuile en/of versleten automatten wil je misschien vermijden. Versleten matten kunnen zelfs gevaarlijk zijn! Vandaar dat Just Carpets automatten op maat aanbiedt voor diverse soorten auto merken.

Om meer zekerheid te krijgen over of het wel verstandig is om automatten bij Just Carpets te bestellen, kan je reviews en beoordeling op ons platform vinden. Wij vinden namelijk dat jij een reëel beeld moet kunnen vormen over bedrijven, vandaar dat je reviews op ons reviewplatform kunt vinden.

Over Just Carpets

Just Carpets is een bedrijf dat op maat gemaakte auto- en kofferbakmatten produceert, sinds haar oprichting in 2009. Hedendaags is het bedrijf uitgegroeid tot een webwinkel, die naar eigen zeggen maandelijks duizenden matten aflevert. Dit is een behoorlijke klus, vandaar dat er ook tientallen medewerkers bij de organisatie werken. De producten die worden gemaakt door het bedrijf komen rechtstreeks uit hun eigen fabriek, die gevestigd is in Kampen.

Het bedrijf heeft ‘’eerlijk ondernemen’’ naar eigen zeggen hoog in het vaandel, immers willen ze om die reden op enkele punten de komende tijd focussen. Enkele voorbeelden zijn: flexibeler inspelen op specifieke wensen van klanten, blijvend investeren in prettige werkomstandigheden voor de medewerkers, maar ook nog andere aspecten. Volgens henzelf hanteren ze een ‘’realistische prijs die lager ligt dan het originele’’.

Producten en diensten Just Carpets

Ze verkopen bij het bedrijf momenteel twee soorten producten, namelijk auto- en kofferbakmatten. Het bedrijf maakt deze matten voor veel diverse soorten automerken, onder andere: Alfa Romeo, Aston Martin, Mazda, Mercedes en nog veel meer. Om zelf je eigen matten samen te stellen kan je zelf aangeven van welk merk je auto is en welk model. Je stelt zelf de matten samen, zo kan je de kleur van het garen en logo’s zelf samenstellen op de webshop. Naar eigen zeggen zijn de producten ‘’minstens gelijkwaardig aan, maar vaak nog beter dan de originele auto- of kofferbakmatten’’.

Historie

Het bedrijf Just Carpets is in 2009 opgericht en produceert alleen maar automatten en kofferbak matten. Deze worden allemaal in Nederland geproduceerd en op maat gemaakt. Voor de rest is er weinig bekend op het internet over de oprichters of de structuur van dit bedrijf. Just Carpets is inmiddels uitgegroeid tot een webshop die maandelijks duizenden verschillende automatten produceert en aflevert in het binnen- en buitenland. Just Carpets is dus niet alleen de naam van een webshop, maar ook van de producent van automatten voor iedere auto, bus, camper en caravan.

Heb je een bestelling geplaatst, maar ben je niet tevreden? Dan heb je 30 dagen de tijd na ontvangst om deze te retourneren. Meer informatie daarover kan op hun website worden gevonden. Daarnaast hebben ze momenteel altijd 1-4 jaar garantie op hun producten. De garantie hangt af van welk type mat je besteld, denk aan één jaar voor naaldvilt automatten of vier jaar voor saxony automatten.

Meer over Just Carpets
In de webshop van Just Carpets vind je alles te koop wat betreft automatten. Matten voor de passagiers achter, de passagier voor, maar ook speciale matten voor de bestuurder en matten voor in de kofferbak of voor in de camper of caravan. Automatten beschermen de auto tegen vuil, vocht en slijtage. De matten geven bescherming tegen natte of vuile schoenen in de auto. Een goede mat kan ook doorlekken van vocht naar de onderkant van je auto voorkomen. Dit kan roestvorming verminderen. De losse matten kunnen uit de auto gehaald worden om ze gemakkelijk schoon te maken. Bij Just Carpets worden de automatten op maat gemaakt zodat ze altijd precies passen. Hiervoor moet je het merk van de auto, het model en het bouwjaar doorgeven. De automatten worden van een speciale onderlaag voorzien en met speciale bevestigingen geleverd zodat ze niet verschuiven. Het is ook mogelijk om automatten met logo of met een tekst te bestellen. Behalve de door hunzelf geproduceerde automatten, worden op de website ook een zware kwaliteit rubber automatten en rubberen kofferbakmatten aangeboden.

Contact

Als je klachten of vragen hebt voor ze kan je contact opnemen op verschillende manieren. Telefonisch via: 038 - 3333110, mailend via het invulformulier op de website. Let op want telefonisch zijn ze alleen bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 12.30 uur. Daarnaast valt je vraag wellicht ook terug te vinden bij de veelgestelde vragen, waar je allerlei informatie kunt vinden. Ook kan je met ze live-chatten indien die functie aanstaat op de website.

Als je de webshop van Just Carpets al hebt bekeken, dan weet je dat de naam van de shop best heel slim gekozen is! Eigenlijk moet je een lettergreep een keer herhalen om te weten wat ze verkopen; Just Car carpets. Automatten. Het lijkt zo onbelangrijk, maar iedere autobezitter die heeft ze. En soms zijn ze echt aan vervanging toe! Matten voor in je auto koop je nu eenmaal niet bij de Blokker. En de standaard matten die ze bij het tankstation of de LIDL in de aanbieding hebben die passen vaak niet. Maar hoe zijn de matten van Just Carpets dan? Tja dat weten wij niet! Daarom vragen wij alle mensen die automatten hebben besteld bij deze online winkel om een review bij ons achter te laten waarin ze hun persoonlijke ervaringen vertellen. De beoordeling wordt door ons op onze review website geplaatst en daarmee kunt u anderen helpen een beter oordeel te vellen over deze webwinkel, nog voor dat er een bestelling is gedaan!

Reviews en beoordelingen Just Carpets

Als je al eens auto- en/of kofferbakmatten bij Just Carpets hebt besteld willen wij graag weten hoe je dat hebt ervaren. Wij vinden namelijk dat jij het recht hebt om je ervaring te delen, bij ons kan dat in de vorm van het schrijven van een review. Je kunt bijvoorbeeld schrijven over de kwaliteit van de matten. Maar ook wat je van de klantenservice en verzending vondt. Daarbij komt ook nog eens kijken dat je zo andere potentiële consumenten helpt door ze een beter beeld te geven over hoe Just Carpets daadwerkelijk wordt ervaren.

Jouw mening is belangrijk!
Heb jij wel eens automatten gekocht bij Just Carpets? Of misschien een mat voor je bedrijfsbus besteld met de naam van je bedrijf erin gebrand? Vertel ons wat over de kwaliteit, de levering en de service! Laat een review achter waarin u ons verteld over uw persoonlijke ervaring met dit bedrijf dat voor alle merken auto's automatten levert.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook