Just Carpets

Alle reviews

Just Carpets

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Just Carpets

 

 

Als je de webshop van Just Carpets al hebt bekeken, dan weet je dat de naam van de shop best heel slim gekozen is! Eigenlijk moet je een lettergreep een keer herhalen om te weten wat ze verkopen; Just Car carpets. Automatten. Het lijkt zo onbelangrijk, maar iedere autobezitter die heeft ze. En soms zijn ze echt aan vervanging toe! Matten voor in je auto koop je nu eenmaal niet bij de Blokker. En de standaard matten die ze bij het tankstation of de LIDL in de aanbieding hebben die passen vaak niet. Maar hoe zijn de matten van Just Carpets dan? Tja dat weten wij niet! Daarom vragen wij alle mensen die automatten hebben besteld bij deze online winkel om een review bij ons achter te laten waarin ze hun persoonlijke ervaringen vertellen. De beoordeling wordt door ons op onze vergelijkingssite geplaatst en daarmee kunt u anderen helpen een beter oordeel te vellen over deze webwinkel, nog voor dat er een bestelling is gedaan! 

Over Just Carpets
Het bedrijf Just Carpets is in 2009 opgericht en produceert alleen maar automatten en kofferbak matten. Deze worden allemaal in Nederland geproduceerd en op maat gemaakt. Voor de rest is er weinig bekend op het internet over de oprichters of de structuur van dit bedrijf. Just Carpets is inmiddels uitgegroeid tot een webshop die maandelijks duizenden verschillende automatten produceert en aflevert in het binnen- en buitenland. Just Carpets is dus niet alleen de naam van een webshop, maar ook van de producent van automatten voor iedere auto, bus, camper en caravan. 

Producten en diensten van Just Carpets
In de webshop van Just Carpets vind je alles te koop wat betreft automatten. Matten voor de passagiers achter, de passagier voor, maar ook speciale matten voor de bestuurder en matten voor in de kofferbak of voor in de camper of caravan. Automatten beschermen de auto tegen vuil, vocht en slijtage. De matten geven bescherming tegen natte of vuile schoenen in de auto. Een goede mat  kan ook doorlekken van vocht naar de onderkant van je auto voorkomen. Dit kan roestvorming verminderen. De losse matten kunnen uit de auto gehaald worden om ze gemakkelijk schoon te maken.
Bij Just Carpets worden de automatten op maat gemaakt zodat ze altijd precies passen. Hiervoor moet je het merk van de auto, het model en het bouwjaar doorgeven. De automatten worden van een speciale onderlaag voorzien en met speciale bevestigingen geleverd zodat ze niet verschuiven. Het is ook mogelijk om automatten met logo of met een tekst te bestellen. Behalve de door hunzelf geproduceerde automatten, worden op de website ook een zware kwaliteit rubber automatten en rubberen kofferbakmatten aangeboden. 

Complimenten, klachten en tips over Just Carpets
Heb jij wel eens automatten gekocht bij Just Carpets? Of misschien een mat voor je bedrijfsbus besteld met de naam van je bedrijf erin gebrand? Vertel ons wat over de kwaliteit, de levering en de service! Laat een review achter waarin u ons verteld over uw persoonlijke ervaring met dit bedrijf dat voor alle merken auto's automatten levert.