Autodoc reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Autodoc

Autodoc is een bedrijf dat zich specialiseert in het verkopen van auto onderdelen. Tegenwoordig verkopen zij naast auto onderdelen ook nog eens onderdelen voor uw motor(fiets) en voor uw vrachtwagen. Ook kunt u bij het bedrijf terecht voor gereedschap en accessoires voor uw auto. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Autodoc lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze pagina op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Autodoc

Autodoc is een van Europa's toonaangevende online auto onderdelen handelaren. Autodoc is op dit moment actief in 26 andere Europese landen naast Duitsland, waar het bedrijf is opgericht. Het bedrijf was in het financiële jaar 2019 het snelst groeiende bedrijf in deze branche. Het bedrijf had namelijk een omzetgroei van bijna vijftig procent. Dit zorgde ervoor dat het bedrijf kon uitbreiden naar het bedrijf dat het vandaag de dag is: een bedrijf dat actief is in 27 Europese landen. Autodoc GmbH heeft nog wel zijn hoofdkwartier in Berlijn in Duitsland en wordt volledig door zijn eigenaar geëxploiteerd.

Producten en diensten van Autodoc

Maar hoe onderscheidt Autodoc zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst legt Autodoc de nadruk op klantgerichtheid via activiteiten in de sociale media, technische ondersteuning in de talen van de landen waar het actief is en een op vraag gebaseerd assortiment. Het productaanbod van het bedrijf omvat op dit moment ongeveer 2,5 miljoen producten van 870 producenten voor 166 automerken. Van remsystemen tot carrosserieonderdelen, schokbrekers en veren, uitlaatsystemen, interieurelementen, besturingssystemen en koppelingen, airconditioning en verwarmingssystemen, reparatiekits en motorolie biedt de online detailhandelaar een breed scala aan producten aan.

En wist u dat het bedrijf ook een bonusprogramma aanbiedt? Als u zich inschrijft voor het bonusprogramma van het bedrijf krijgt u voor elke aankoop die u doet een bonustegoed erbij. Deze "bonus euro's" kunt u bij uw volgende aankoop weer verzilveren om geld te besparen op deze volgende aankoop. Een bonus euro staat namelijk ook gelijk aan de waarde van een echte euro. Als u een bonus krijgt zal uw bonustegoed zeven dagen na verzending van uw bestelling vanuit het magazijn bij u worden bijgeschreven. U kunt het bedrag aan bonustegoed op uw persoonlijke account bij Autodoc bekijken.

Aanbevelingen, klachten en tips over Autodoc

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Autodoc? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Autodoc op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Autodoc vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf nu achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Autodoc of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Autodoc nu achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook