tankpas.nl

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 10
Prijs 10
Bezorging 8

Totaal

9
100.0% zou hier weer kopen

tankpas.nl

Als ZZP-er of kleine ondernemer heb je vast wel eens gehoord van een tankpas. Deze pas kan heel handig zijn maar je wil hem wel via het juiste bedrijf aanschaffen. Daarom willen we je vragen wat jouw ervaring is met Tankpas.nl. Jouw ervaring kan anderen namelijk helpen om een weloverwogen beslissing te maken.

Tankpas.nl is een bedrijf waar ZZP-ers en ondernemers in het Midden- en kleinbedrijf tankpassen aan kunnen schaffen. Deze pas heeft als voordeel dat je als ondernemer een duidelijk overzicht hebt van de kosten voor brandstof.

We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met het gebruik van de service van dit bedrijf. Was de service wat je ervan verwacht had of viel het tegen. Kun je daadwerkelijk overal in Nederland tanken met deze pas of zijn er plekken waar dit niet mogelijk is. We horen het graag zodat we ons een goed beeld kunnen vormen.

Over Tankpas.nl
Tankpas.nl is een bedrijf waar je als ZZP-er of kleine ondernemer een tankpas kunt aanschaffen. Het bedrijf is onderdeel van Travelcard een bedrijf uit Almere waarbij je tankpassen kunt aanschaffen voor gebruik in Europa.

Je kunt dagelijks tussen 8:00 uur en 17:00 uur met je vragen terecht bij de klantenservice. Als je met pech komt te staan dan kun je 24 uur per dag contact opnemen met de pechhulp.

Bij Tankpas.nl proberen ze niet alleen een tankpas te leveren maar ze zijn ook continu op zoek naar mogelijkheden om extra kortingen aan te bieden en gratis diensten te leveren. Zo kun je bij alle Kwik-Fit winkels in Nederland terecht voor het gratis bijvullen van ruitenwisservloeistof en olie. En als je geen Xenon-of ledlampen hebt dan worden lampen gratis vervangen als ze defect zijn. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Producten en diensten van Tankpas.nl
Bij Tankpas.nl kun je als ondernemer tankpassen aanschaffen voor jou en je personeel. Het grote voordeel van het gebruik van een tankpas is dat je elke maand een complete factuur krijgt die je in kunt voeren in je administratie. Hiermee bespaar je heel veel tijd en geld. Als je de tankpas aan je personeel geeft voorkom je dat je maandelijks een heleboel declaraties moet verwerken.

Je kunt een tankpas kopen voor gebruik in Nederland maar als je veel door Europa reist dan kan een Europese tankpas handiger zijn. Maar ook als je een elektrische auto hebt kun je hier terecht voor een tankpas om stroom op te laden. Deze pas is eigenlijk een sleutelhanger waarmee je heel eenvoudig op kan laden bij betaalpalen. En zelfs als je thuis gebruikmaakt van snelladers van Fastned dan kun je de kosten op deze pas/sleutelhanger laten schrijven.

Als je een tankpas koopt bij Tankpas.nl kun je niet alleen gemakkelijk je brandstof afrekenen. De pas heeft vele andere voordelen. Als je de auto wil laten wassen dan kun je dit op veel plekken ook betalen met de pas. Daarnaast kun je bij Yellowbrick, Q-park en P1 parkeren met de tankpas.

Ondernemers zijn zich steeds vaker bewust van het milieu en de wereld om hen heen. Om ondernemers te helpen een steentje bij te dragen kun je ervoor kiezen om CO2 te compenseren. Als je deze compensatie aanzet wordt er per liter een klein bedrag afgeschreven om projecten te helpen die CO2 compenseren.

Ervaringen, klachten en tips over Tankpas.nl
Kun je ons vertellen wat je vind van de service van dit bedrijf en of je anderen aanraad om hier een tankpas aan te schaffen? Jouw informatie is heel waardevol voor anderen want het maken van een keuze wordt hiermee een stuk makkelijker. Jouw ervaring is goud waard.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

L
Lotte 1 jaar geleden
9
Ik heb onlangs een tankpas van Tankpas.nl aangeschaft en ik ben zeer tevreden over hun diensten. De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het aanvragen van de tankpas hee...

Alle reviews ( 1 )

Tankpassen voor MKB en ZZP: Mijn beoordeling van Tankpas.nl

Ik heb onlangs een tankpas van Tankpas.nl aangeschaft en ik ben zeer tevreden over hun diensten. De website is erg duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het aanvragen van de tankpas heel eenvoudig was. Bovendien zijn er verschillende opties beschikbaar voor het kiezen van een geschikte pas op basis van mijn specifieke behoeften. Een ander groot voordeel is dat deze passen niet alleen in Nederland werken, maar ook in andere Europese landen. Dit is vooral handig als je veel reist voor werk en altijd onderweg bent. Daarnaast komt de tol betalen service goed uit tijdens mijn ritten door Europa. Ik zou Tankpas.nl ten zeerste aanbevelen aan iedere MKB'er of ZZP'er die op zoek is naar een betrouwbare fuel card provider met allerlei handige extra's.

L
Lotte 1 jaar geleden
Bestellen
8
Service
10
Prijs
10
Bezorging
8
Totaal
9
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review