Zilveren Kruis

Alle reviews

Zilveren Kruis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Zilveren Kruis

Als je naar de top vijf van meest belangrijke zaken in het leven van Nederlanders peilt, zul je steevast “veiligheid” vinden. Mensen vinden het immers erg belangrijk om veilig te zijn, dat is van cruciaal belang voor hun geluk. En een belangrijke factor hierin is verzekeringen. Verzekerd zijn voor alles wat er kan gebeuren geeft je een goed gevoel, want je weet dat je gedekt bent, wat er ook voorvalt. Bij Zilveren Kruis kun je terecht voor verzekeringen van een diverse aard. Maar je wil natuurlijk ook zeker zijn dat je een mooie prijs betaalt voor goede service, dus is het aangeraden om hier op ReviewsBird de meningen en ervaringen van klanten van Zilveren Kruis te raadplegen. Wat denken andere mensen van dit bedrijf? Kom het hier te weten.

Over Zilveren Kruis
Zilveren Kruis is een Nederlandse zorgverzekeringsaanbieder waarbij je terecht kan voor allerlei verzekeringen en vergoedingen. Het bedrijf is al meer dan zeventig jaar actief. Zilveren Kruis is onderdeel van Achmea, de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland en het coöperatieve moederbedrijf dat onder andere Centraal Beheer en Interpolis ook onder beheer heeft. Zilveren Kruis is bereikbaar per telefoon van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur, per e-mail. Je kunt hen volgen op LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube.

Producten en diensten van Zilveren Kruis
Bij Zilveren Kruis kun je terecht voor allerlei verzekeringen, denk dan vooral aan zorgverzekering, tandartsverzekering, collectieve -, aanvullende – en basisverzekering. Je kunt er ook verzekeringen van ZieZo vinden, zoals Ziezo Basis, Selectief, enzovoort. Als klant van Zilveren Kruis krijg je korting op je reis-, auto-, woon- en rechtsbijstandverzekering. Je kunt ook vergoedingen verkrijgen voor allerlei zaken, zoals alternatieve geneeswijzen, bril en contactlenzen, fysiotherapie, tanden, zwangerschap & geboorte, eigen risico, enzovoort.

Als je zelf je zorg wil regelen via Zilveren Kruis is dat mogelijk, maar het is ook mogelijk om persoonlijke hulp aan te vragen via een zorgcoach, of via hun zorgzoeker. Op de website kun je ook een sectie vinden over gezonder leven, waar je allerlei tips kan vinden om verzekeringen minder nodig te hebben, zoals beter slapen, meer bewegen, gezondere voeding en meer ontspannen. Op de website van Zilveren Kruis kun je een checklist raadplegen om te kijken welke zorgkosten je al dan niet kan aftrekken van de belastingen. Betalen voor de diensten van Zilveren Kruis kun je doen via automatische incassering, rekening per e-mail, met iDeal, per post de rekening ontvangen en gewoon overboeken. Let op dat er bij sommige methodes extra kosten komen kijken.

Klachten, complimenten en tips voor Zilveren Kruis
Zelf ook een verzekering afgesloten bij Zilveren Kruis en je wil daar iets over vertellen? Dan kun je dat hier doen. Of je nu een klacht hebt over een bepaald aspect van hun dienstverlening of een complimentje wil geven over de uitstekende hulp die je hebt gekregen, hier een beoordeling achterlaten kan andere mensen helpen die op zoek zijn naar een zorgverzekeraar. Schrijf dus gauw een review en laat aan de wereld weten wat jij denkt van Zilveren Kruis!