Salland

Alle reviews

Salland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Salland

We weten allemaal hoe lastig het is om de juiste zorgverzekeraar te kiezen die bij jou past. Als je een verzekering hebt bij Salland willen we jou dan ook vragen om je ervaring met ons te delen. Door de ervaring van anderen kunnen mensen zich een beter beeld vormen van de organisatie en zijn service. Jouw ervaring helpt anderen!

Salland is een regionale zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. Dat betekent dat ze tot wel 95% van de omzet investeren in de zorg voor hun verzekerden. 

Laat ons weten wat je ervaring is en of je ook echt het gevoel hebt dat Salland een groot deel van de omzet investeert in de zorg. Jouw ervaring is voor ons heel waardevol en kan anderen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Over Salland
Salland valt onder de zorgverzekeraar Eno die is opgericht in 1860 en daarmee al ruim 150 jaar actief is. 

Salland is een zorgverzekeraar die zich met name richt op de regio Oost-Nederland en daar ook de meeste tijd en energie investeert in het verbeteren van de zorg. Zo hebben ze in de omgeving Deventer het pilotproject ‘Meer tijd voor de patiënt’ opgezet. Hierdoor kunnen huisartsen meer tijd en aandacht besteden aan hun patiënten. 

Deze zorgverzekeraar gelooft in een samenleving voor en door elkaar. Daarom organiseren en ondersteunen ze initiatieven in de regio die als doel hebben dat mensen gezonder en gelukkiger worden. 

Omdat ze geen winstoogmerk hebben ze de middelen om te investeren in initiatieven om een gezonde levensstijl te bevorderen. Dit doen ze door het organiseren van evenementen, het delen van interessante informatie en het aanbieden van voordelen voor hun leden. Daarnaast dragen ze de regionale sportclubs een warm hart toe en helpen ze hen financieel om hun activiteiten verder uit te bouwen. 

Producten en diensten van Salland
De basisverzekering van Salland heeft een ruime dekking. Met deze verzekering heb je niet alleen regionaal, maar ook landelijk veel keuze aan zorgverleners. Een ander voordeel is dat je ondersteuning krijgt over je gezondheid en levensstijl. Naast de basisverzekering kun je verschillende aanvullende verzekeringen afsluiten en eventueel een tandartsverzekering

Op de website vind je een handige verzekering vergelijker waarmee je kunt bepalen welke aanvullende verzekering het beste bij jou en je situatie past. Zo kun je kiezen voor extra dekking in het buitenland, fysiotherapie, brillen & lenzen en alternatievegeneeswijzen. Maar ook als je denkt aan gezinsuitbreiding kun je bij Salland het passende pakket kiezen. 

Salland bied hun verzekerden ZorgAdvies die mensen helpt bij het vinden van passende zorg. Deze service is zowel voor verzekerden als geïnteresseerden. Ze kunnen bemiddelen bij een eventuele wachtlijst en advies geven over de beste plek om een behandeling te laten uitvoeren. 


Ervaringen, klachten en tips over Salland
We horen graag wat jouw ervaring is zodat anderen ook een weloverwogen beslissing kunnen maken en kunnen bepalen of ze een verzekering af zullen sluiten bij Salland. Als je jouw ervaring deelt kun je heel wat vragen en twijfels wegnemen bij mensen die op zoek zijn naar de juiste zorgverzekeraar.