HEMA Zorgverzekering

Alle reviews

HEMA Zorgverzekering

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

HEMA Zorgverzekering

Je gemoedsrust is een integraal element van een gelukkig leven. Als je je altijd zorgen moet maken over de toekomst kun je immers niet genieten van het leven. En dat komt neer op een goede zorgverzekering aanschaffen. Dan ben je gerust, want wat er ook gebeurt, je bent gedekt. Bij HEMA Zorgverzekering kun je hiervoor terecht. Wees er wel zeker van dat je een goede dekking krijgt voor een eerlijke prijs. Lees hiervoor dus eerst alle beoordelingen van klanten van HEMA Zorgverzekering, hier op ReviewsBird. Je kunt veel leren van wat andere mensen te vertellen hebben over dit bedrijf, dus lees snel verder.

Over HEMA Zorgverzekering
HEMA Zorgverzekering is een Nederlandse zorgverzekeringsmaatschappij. Het bedrijf is reeds actief sinds 1926, toen de Hollandse Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam de eerste winkel opende in Amsterdam. Je kunt een zorgadviseur van HEMA contacteren als je vragen hebt, dat kan per telefoon tussen 08.30 en 17.00 uur op werkdagen, of gewoon per e-mail. Er is ook een contactformulier beschikbaar op de website. De officiële naam van het bedrijf is HEMA Financial Services b.v. en is gevestigd in Amsterdam.

Producten en diensten van HEMA Zorgverzekering
HEMA Zorgverzekering biedt een basisverzekering en drie aanvullende zorg- en tandartsverzekeringen aan. Hiermee kun je terecht bij je eigen huisarts, apotheek en ziekenhuis. Deze basisverzekering is een combinatiepolis.  HEMA Zorgverzekering hanteert een “iedereen is welkom” beleid, wat betekent dat ze geen selectiecriteria toepassen bij de verzekeringen, geen medische keuring of leeftijdsdiscriminatie. Om het even wie je bent, je betaalt dezelfde premie en je wordt altijd aanvaard.

Het is mogelijk om een “meer HEMA” klantenpas te ontvangen na het afsluiten van je zorgverzekering en hiermee 10% korting te ontvangen op bijna het hele assortiment van HEMA. Als je reeds een andere zorgverzekering hebt, is het mogelijk om over te stappen naar de HEMA Zorgverzekering. Als je die vóór 1 januari aanvraagt, zal HEMA jouw oude verzekering voor je opzeggen. Heb je vragen over de diensten van HEMA? Dan kun je op hun website terecht voor een uitgebreide FAQ, een database met veelgestelde vragen. HEMA Zorgverzekering beschikt ook over een declaratie-app, waarmee je makkelijk het reilen en zeilen van je zorgverzekering en de verwante zaken kan regelen. Voor je HEMA Zorgverzekering kun je alleen per maand betalen via automatische incasso. Voor je eigen risico kun je ook gespreid betalen over 10 maanden.

Klachten, complimenten en tips voor HEMA Zorgverzekering
Ben je klant bij HEMA Zorgverzekering en wil je een klacht doorsturen? Dan kun je dat via de klantenservice doorheen de week laten horen, of via het contactformulier op de website. Hiervoor heb je een verzekerdennummer nodig. Laat in dat geval zeker ook iets weten hier op ReviewsBird. Vertel andere mensen waar precies het schoentje knelt, wat is jouw probleem met HEMA Zorgverzekering? Je kunt mensen die eraan denken om ook bij HEMA Zorgverzekering zich te laten verzekeren goed helpen door hen van jouw ervaringen op de hoogte te stellen. Dat geldt ook voor eventuele complimentjes die je aan dit bedrijf wil geven! Schrijf dus zeker een review en deel jouw mening over HEMA Zorgverzekering.