Vacancesprovence

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Vacancesprovence

Leven als een God in Frankrijk, waar kan dat nog? De website VacancesProvence geeft inspiratie. De mooiste vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk. Maar is het een goed idee om een vakantie te boeken bij deze webshop? Op vergelijkingssites zoals ReviewsBird.nl kun je lezen wat de ervaringen van anderen zijn met deze reisorganisatie VacancesProvence. Vergelijkingssites bieden niet alleen een prima ingang op zoek naar de beste webwinkels op het internet, maar ook de ervaringen die andere klanten met deze webshops hebben. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap. Help mee met de ontwikkeling van dit consumentenplatform en laat ook uw persoonlijke review bij ons achter. Hoe meer beoordelingen wij ontvangen van de webshops die op onze site zijn opgenomen, des te beter!

Over VacancesProvence
VacancesProvence is een reisorganisatie is opgericht in 2001 en heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van luxe vakantiewoningen in Zuid-Frankrijk, de Côte d'Azur en de Provence. De huizen worden rechtstreeks gehuurd bij de eigenaren zonder tussenkomst van reisbureaus, Airbnb of andere organisatoren. De eigenaren van deze website zeggen zelf regelmatig naar Frankrijk te gaan, op zoek naar nieuwe vakantiehuizen en om de banden met de eigenaren van de huizen die al op de website staan te versterken. VacancesProvence is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), het Calamiteitenfonds voor reisorganisaties.

Producten en diensten van VacancesProvence

De huizen die via deze website aangeboden worden liggen vooral in de districten Var en Alpes-Maritimes. De meeste vakantiehuizen zijn vrijstaande bungalows in een prachtige omgeving en een groot gedeelte heeft ook een eigen zwembad. De beschrijving van de vakantiehuisjes gebeurt zo eerlijk mogelijk. Bij de boeking van een zorgeloze vakantie bij VacancesProvence hoort ook een goede reis- en annuleringsverzekering. VacancesProvence biedt de mogelijkheid om tegelijkertijd een verzekering af te sluiten. Deze verzekeringen worden ondergebracht bij de Europeesche Verzekeringen. VacancesProvence geeft ook een duidelijke routebeschrijving voor vakantiegangers die met hun eigen auto willen komen, en heeft verschillende opties voor mensen die met het vliegtuig willen reizen.
Wanneer u zelf een mooi vakantiehuis heeft in de Franse Provence, kunt u ook uw villa te huur aanbieden via deze site. Hiervoor dient u een afspraak te maken met e eigenaren van de website, die eerst bij u langskomen in Frankrijk om te kijken of uw vakantiehuis ook past in het genrre huizen dat zij in hun bestand hebben.

Complimenten, klachten en tips in VacancesProvence
Wanneer we op vakantie gaan verwachten we één ding; een onbezorgde tijd waarin we kunnen ontspannen met onze vrienden of familie. We kijken er het hele jaar naar uit, en hebben er best een aardig bedrag voor over, maar dan moet het wel goed zijn! Helaas was dit vroeger niet altijd het geval. De foto’s waarop de boeking gemaakt werd, verschilde enorm van de werkelijkheid. Dit is met de komst van de reviewsites veel minder geworden. Op deze sites kunt u uw persoonlijke ervaringen met andere consumenten delen. Zo kunt u elkaar waarschuwen, of een product of locatie aanraden! Helpt u ook mee? Gun ons een minuutje van uw tijd en laat ook een persoonlijke review achter bij de bedrijven waarmee u een persoonlijke ervaring heeft.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review