Tripper

Alle reviews

Tripper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Tripper

Als je altijd op zoek gaat naar deals voor je producten en uitjes, dan kun je bij Tripper terecht. Op deze website komen er immers altijd promoties voor een dagje uit, gadgets enzovoort. Met zaken die in afslag staan moet je natuurlijk wel kritisch omgaan, een goede deal is niet altijd wat het lijkt. Zijn die producten wel van goede kwaliteit, zul je wel een leuk uitje beleven? Op ReviewsBird kun je de ervaringen van mensen lezen die reeds bij Tripper een deal hebben gesloten, zo weet je toch waar je aan toe bent. Leer van alle beoordelingen die je hier kan vinden!

Over Tripper
Tripper is een Nederlands B.V. dat zich richt op het aanbieden van allerlei soorten deals via een webshop. Het bedrijf is gevestigd in Leiderdorp maar er is geen fysieke winkel. Je kunt Tripper bereiken via een online chat op de website, via e-mail of met hun telefoonnummer. De klantendienst werkt van 08.30 uur tot 18.00 uur doorheen de week. Tripper is actief op Facebook en Instagram, dus je kunt hen ook volgen om op de hoogte te blijven van nieuwe deals en promoties, of om een vraag te stellen.

Producten en diensten van Tripper
Via de website van Tripper kun je een heleboel deals en aanbiedingen vinden. Zo zijn er een heleboel Producten (elektronica, keuken, kleding, speelgoed, enzovoort) en Tickets voor een avondje uit of een dagje weg. Het is ook mogelijk om de deals te sorteren op een bepaalde regio, zo is het gemakkelijk om een uitje te vinden in jouw buurt. Ook in Vlaanderen, Duitsland en Frankrijk kun je deals vinden. Denk dan aan paintball, een restaurantbezoek, interactieve speurtocht, trampolinepark, zeehondencentrum, allerlei workshops, familieparken, enzovoort.

Heb je een deal gevonden? Dan kun je daarvoor betalen met iDeal, PayPal, American Express, Bancontact Mister Cash, Mastercard, VISA. Ook achteraf betalen met AfterPay is mogelijk. Zodra je voor een deal hebt betaald, ontvang je een bevestigings-e-mail. Je kunt die ook altijd zien op de website onder “Mijn vouchers”. Als je een deal hebt gevonden, mag je niet vergeten om naar “Wat mag je verwachten?” te kijken, zo zie je de inhoud van een deal en de voorwaarden. Hier kun je onder andere ook de levertermijn van producten vinden. Een aangekochte deal kun je binnen 14 dagen altijd annuleren, wegens het herroepingsrecht. Let op dat sommige deals hiervan uitgezonderd zijn. Bij Tripper zijn er geen boekings- of administratiekosten. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van Tripper, zo ontvang je altijd informatie over de deals.

Klachten, complimenten en tips voor Tripper
Als je de beste deal van je leven hebt gevonden via Tripper, een leuk dagje uit hebt beleefd, een fantastisch product kunnen aanschaffen hebt aan een mooie prijs, of wat dan ook, en je wil een complimentje geven, dan kun je dat doen via ReviewsBird. Stel andere mensen op de hoogte van jouw ervaringen en jouw mening over dit bedrijf. Zo kun je hen overhalen om Tripper ook een kans te geven. Maar als je een klacht hebt kun je die natuurlijk ook laten horen. Schrijf zeker een review over Tripper, wat je mening ook is.