Transavia

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 6
Service 8
Prijs 8
Bezorging 10

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Transavia

Ga je binnenkort op vakantie? Of moet je voor je werk reizen? Het vinden van een vliegticket om je bestemming veilig en comfortabel te bereiken is de eerste stap in je reis. Tegelijkertijd zijn er meerdere luchtvaartmaatschappijen, het vinden van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding is dus niet zo eenvoudig. Hier kunnen recensies mee helpen – als je de ervaringen van anderen leest, krijg je snel inzicht in wat je tijdens je vlucht kan verwachten.

Over Transavia

Transavia is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die biedt vluchten aan naar 90 verschillende bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Het bedrijf werd in 1965 opgericht, maar vandaag is hij een dochteraanneming van KLM en maakt dus deel van de Air France-KLM groep uit. Hij positioneert zich als een low-cost optie voor vliegen, vooral gericht op vakantiegangers maar ook op kostenbewuste businessreizigers. De hoofdbasis van Transavia is Amsterdam Airport Schiphol, maar er zijn ook 6 kleinere bases: Rotterdam, Eindhoven, Parijs Orly, Nantes, Lyon, en München.

Producten en diensten van Transavia

Transavia Tijdens het boeken van een vlucht, kun je tussen 3 pakketten van vliegtickets kiezen: Basic, Plus en Max.

Met Basic, mag je één stuk handbagage van 55 x 35 x 25 cm en één accessoire (bijvoorbeeld een handtas) van maximaal 40 x 30 x 20 cm mee. Je krijgt automatisch een zitplaats aangewezen.

Met Plus mag je naast je handbagage en accessoire ook nog één stuk ruimbagage van maximaal 20 kg mee. Verder krijg je ook de mogelijkheid om een stoel te reserveren.

Met Max, mag je naast je handbagage en accessoire ook één stuk ruimbagage van maximaal 30 kg mee en je krijgt hier ook de mogelijkheid om een stoel reserveren. Hiernaast heb je ook het comfort en flexibiliteit van instappen met prioriteit en de mogelijkheid om je vlucht 2 uur voor vertrek om te boeken naar een andere datum of naam.

Extra diensten bij Transavia

Transavia biedt ook de mogelijkheid om extra services los van deze pakketten te boeken. Er is mogelijkheid om bijvoorbeeld meer ruimbagage te brengen, maar ook om verzekeringen zoals een annuleringsverzekering of reisverzekering af te sluiten. Mocht je een auto nodig hebben tijdens je verblijf, Transavia heeft ook aanbiedingen om samen met je vliegticket een huurauto te boeken.

Transavia check in

Na het boeken, kun je gemakkelijk via de website of de mobiele app van Transavia online inchecken voor je vlucht. Maar als je dit liever in persoon wilt doen, is het ook mogelijk om op de luchthaven in te checken tegen een extra prijs.

Transavia contact en klantenservice

Klanten met een vraag kunnen telefonisch of via social media (bijv. Op de Transavia Facebook) contact opnemen met Transavia. Klantenservice medewerkers staan 7 dagen per week, tussen 08.00 en 22.00 in dienst, en streven alle vragen binnen één dag te beantwoorden.

Met spoedige vragen, afhankelijk van je woonplaats, kun je een van de volgende telefoonnummers bellen:

Nederland: +31 (0) 20 21 46 032
Frankrijk: +33 (0)8 92 05 88 88
België: +32 (0)70 66 0305
Spanje: +34 93 73 70 331
Portugal: +351 300 506 299
Italië: +39 899 00 99 01

Reviews, ervaringen, en beoordelingen over Transavia

Heb je wel eens met Transavia gevlogen? Hoe was je ervaring? Was je vlucht op tijd, en het personeel vriendelijk? Moest je wegens een vraag contact opnemen met hun klantenservice? Deel je ervaring en eventuele suggesties voor verbeteren door het schrijven van een review op ReviewsBird! Zo help je anderen om een helder beeld te krijgen van Transavia in het praktijk, terwijl je ook het bedrijf laat weten waar ze nog op kunnen werken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

T
Thijmen Koning 1 jaar geleden
8
Ik heb recentelijk gevlogen met Transavia en ik ben uiterst tevreden over mijn ervaring. Allereerst biedt Transavia zeer betaalbare vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, wat...

Alle reviews ( 1 )

Vliegervaring met Transavia

Ik heb recentelijk gevlogen met Transavia en ik ben uiterst tevreden over mijn ervaring. Allereerst biedt Transavia zeer betaalbare vliegtickets naar meer dan 100 bestemmingen in Europa, wat voor mij als klant erg belangrijk was. Bovendien was de incheckprocedure snel en eenvoudig, waardoor ik geen stress had voor vertrek. Tijdens de vlucht waren alle medewerkers van Transavia vriendelijk en behulpzaam. Ik waardeerde vooral het feit dat eten en drinken kon worden gekocht tegen redelijke prijzen aan boord van het vliegtuig, omdat dit betekende dat ik tijdens mijn reis werd verzorgd zonder een extra kostenpost op mijn ticketprijs. Bovenop deze positieve punten vond ik ook onze aankomsttijd punctueel an nauwkeurige bagage-afhandeling zorgt voor vertrouwen bij toekomstige reizen met Transavia.

T
Thijmen Koning 1 jaar geleden
Bestellen
6
Service
8
Prijs
8
Bezorging
10
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!