TopParken

Alle reviews

TopParken

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

TopParken

Het plannen van een vakantie binnen Nederland, hoeft geen moeilijke klus te zijn. Er zijn vele aanbieders online, die topvakanties aanbieden in de verschillende provincies in geheel het land. Wilt u er even tussenuit? In alle rust wandelen over het strand, fietsen door de natuur en heerlijke zon genieten in een exotische tuin van uw vakantiewoning? Het boeken van een welverdiende vakantie kunt u met een gerust hart doen met de reviews van ReviewsBird. Bezoek de pagina! Hier kunt u terecht voor eerlijke meningen, beoordelingen en ervaringen van klanten. Ook de ervaringen met TopParken!

Over Topparken
TopParken is in 1970 als familiebedrijf opgericht en biedt anno 2021 vakantiemogelijkheden in ruim 21 vakantieparken op unieke locaties midden in de natuur in geheel Nederland. De bedrijfsdoelstelling van TopParken is onder meer om meer vakantiegangers een zorgeloze en kwalitatieve vakantie aan te bieden. Naar woorden van Ferris van Hes, CEO van TopParken staan binnen TopParken vitaliteit, kwaliteit en met plezier duurzaam ondernemen centraal. Met de oprichting en overnames van vakantieresort The Dutch Palm, camping de Hertshoorn en camping Berkenrode in november 2020, beheert TopParken in totaal 21 vakantieparken in Nederland.

Producten en diensten van TopParken
TopParken biedt online vakantieparken aan in Nederland, welke zijn gelegen op unieke locaties midden in de natuur. En wel in provincies Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zuid-Limburg en Noord-Brabant. Vakantieparken voor alle leeftijdsgroepen waar u een vakantiehuis, bungalow, villa, appartement of kampeerplaats kunt huren of kopen. De keuzemogelijkheden zijn onder meer vakantieparken op de Veluwe, aan de Nederlandse kust, aan het water, in de Achterhoek en in het heuvellandschap. Bij deze vakantieparken mag uw huisdier mee op vakantie en heeft u de faciliteiten als zwembad, vakantiehuizen, camping en vuurwerkvrije vakantieparken ter beschikking. De vakantieparken beschikken over vele in- en outdoor faciliteiten binnen- of buitenzwembaden, animatie en horeca, knutsel creaties bij de Kidsclub, sport en spel.

Complimenten, klachten en tips voor TopParken
Met de gratis omboekgarantie wordt een klant bij TopParken in staat gesteld om reservering 28 dagen voor aankomst gratis om te boeken. Veilig online betalen kan bij TopParken met Apple Pay, Bancontact, Overboeking, Belfius Direct Net, credit card, EPS, Giropay, iDeal, KBC/CBC Payment, Mastercard en SOFORT Banking. TopParken garandeert een veilige vakantie op unieke locaties in de natuur. Met afhaal- en bezorgservice in de restaurants. Mocht de klant ontevreden zijn over de dienstverlening dan kan hij of zij de klacht melden bij de receptie van het park, zodat de klacht daar wordt opgelost. Er wordt dan een klachtenformulier ingevuld. Meldingen kunnen op het telefoonnummer: 088 - 500 2424.

Bij TopParken profiteert u van klantvriendelijke service en goede kwaliteit, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw verblijf. Heeft u dat als bezoeker bij TopParken mogen ervaren? Hoe was de dienstverlening tijdens uw verblijf? Is alles volgens afspraak verlopen? Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaring met TopParken en het verblijf op één van de 15 locaties! Laat het ons weten op onze website.

Wees zelf ook welkom om de overige reviews te lezen als u nog niet bekend bent met TopParken en zijn vakantieparken. Kijk dan vlug hier op ReviewsBird. De pagina waar u alles over zijn dienstverlening, accommodaties en faciliteiten kunt lezen in reviews en beoordelingen!