The Park reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

The Park

Tot nog niet zo heel lang geleden was een middagje paintballen een van de manieren om met vrienden of collega's aan teambuilding te doen. Door de komst van moderne technieken kun je tegenwoordig echter ook virtueel aan allerlei activiteiten deelnemen. The Park Playground speelt daar met vier locaties in Nederland en 6 in België handig op in. Wat deze nieuwe aanbieder precies voor je kan betekenen beschrijven we hieronder, wat belangrijk is om te weten is dat je de reviews van andere klanten over dit bedrijf en allerlei andere dienstverleners op onze website kunt lezen. Zo krijg je behalve de commerciële informatie van de site van een bedrijf ook inzicht in de klachten en opmerkingen die consumenten hebben over de producten en diensten die er online aangeboden worden.

Over The Park Playground

The Park Playground

met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Den Haag en Breda brengt teambuilding naar een virtueel ander niveau. Je kunt collega's, werknemers of vrienden verrassen met een bijzondere Virtual Reality ervaring waarin je gedurende 30 minuten stand moet houden. Er worden door het bedrijf zelfs groepsactiviteiten voor particulieren en bedrijven georganiseerd waar je jouw VR-experience kunt combineren met hapjes en drankjes. Je kunt via e-mail contact opnemen met de klantenservice om meer informatie te ontvangen over de diverse mogelijkheden die er aangeboden worden. Wil je van andere klanten weten welke ervaring zij hebben met dit soort uitstapjes? Lees dan hun The Park Playground reviews op onze website die vol staan met opmerkingen en klachten.

De producten en diensten van The Park Playground

In totaal kun je bij de diverse filialen van The Park Playground kiezen uit zes verschillende VR-ervaringen. Voor elk 'spel' krijg je een rugzak met VR-bril en geweer waarna je in een zaal van 200 m² op zoek kunt naar mollen in Nieuw-Zeeland, kunt jagen op zombies in The Hollow of op zoek kunt naar K3 in Egypte. Voor bijna alle spellen die 30 minuten duren krijg je een introductie van korte minispellen zodat je gewend kunt raken aan je uitrusting en de manier van spelen. Wil je extra korting op de toegangskaarten? Kijk dan of je een The Park Playground kortingscode of giftcard kunt gebruiken. Die laatste kun je overigens via de site bestellen en weggeven als cadeau. Je kunt je tickets direct via de site bestellen en betalen, dit doe je gewoon met veilige methodes zoals iDEAL.

Reviews en commentaren over The Park Playground

Als je al ervaring hebt met The Park Playground dan ben je in dit geval de aangewezen persoon om jouw beoordeling op onze website te delen. Omdat nog niet veel mensen deze vorm van entertainment kennen is het van belang dat je in jouw The Park Playground review duidelijk aangeeft wat je beleefd hebt en of die belevenis overeenkwam met dat wat er op de site van het bedrijf wordt aangeboden. Is The Park Playground betrouwbaar als het aankomt op boekingen en betalingen? Waar kunnen klanten met klachten terecht? Door alle positieve en negatieve reacties bij elkaar te zetten kunnen wij een duidelijk beeld laten zien van wat The Park Playground echt te bieden heeft.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review