Stip Reizen

Alle reviews

Stip Reizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Stip Reizen

Stip Reizen is, zoals de naam eigenlijk al zegt, een reisorganisatie. Bij Stip Reizen bent u aan het juiste adres voor zonvakanties, zeecruises, rondreizen, fly-drives en F1 reizen. Het bedrijf biedt reizen aan in maar liefst 35 vakantie landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stip Reizen lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Stip Reizen
Stip Reizen werd opgericht in het jaar 2008 als kleine Nederlandse reisorganisatie. Iets meer dan tien jaar later is het bedrijf nu een gerenommeerd en allround reismerk met een zeer uitgebreid aanbod aan reisproducten. Het bedrijf heeft al diverse nationale en internationale onderscheidingen in de wacht gesleept, zoals bijvoorbeeld de Zoover award Beste Allround Touroperator in 2013 en negen jaar op rij (2011-2019) de "Over de Top Award" van cruiserederij Costa Cruises. Sinds 2016 maakt Stip Reizen onderdeel uit van de snelgroeiende reisorganisatie Corendon. Door het bundelen van de krachten tussen de twee bedrijven is Stip Reizen in staat om nog verder te groeien. 

Producten en Diensten van Stip Reizen
Bij Stip Reizen bent u aan het juiste adres voor zonvakanties, zeecruises, rondreizen, fly-drives en F1 reizen. Het bedrijf biedt reizen aan in maar liefst 35 verschillende vakantie landen en stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de reisproducten die zij verkopen. Daarom voert het bedrijf bijvoorbeeld regelmatig kwaliteitscontroles uit op de bestemmingen die zij aanbieden. Het doel van het bedrijf is dan ook om de komende jaren door te groeien en hun aanbod verder uit te breiden met verrassende cruises, rondreizen en fly-drives. Hiervoor hebben zij ook een speciaal team aangesteld dat dagelijks bezig is met bedenken, inkopen en het samenstellen van het portfolio van het bedrijf. 

Maar wat onderscheidt Stip Reizen dan precies van andere reisorganisaties? Allereerst heeft het bedrijf een uitgebreid aanbod aan vakanties, wellicht bieden zij niet de meeste vakantielanden aan maar wel heel veel soorten vakanties zoals bijvoorbeeld cruises en rondreizen. Daarnaast is de enorme snelheid waarmee het bedrijf last minute reizen inkoopt en verkoopbaar maakt vrij uniek in Nederland. Vrijwel dagelijks adverteert het bedrijf met hun laag geprijsde aanbod in landelijke kranten, op internet en ook via de online nieuwsbrieven van het bedrijf. Een uitgebreid netwerk over de gehele wereld en de expertise van onze reisexperts dragen ook bij aan de succesvolle Stip-formule. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Stip Reizen
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Stip Reizen? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Stip Reizen op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Stip Reizen vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Stip Reizen of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Stip Reizen nu achter.