Sprookjescamping

Alle reviews

Sprookjescamping

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Sprookjescamping

Als je houdt van kamperen met het gezin dan ben je misschien wel eens op de Sprookjescamping geweest. We zijn dan ook heel benieuwd naar jouw ervaring. Die ervaring kan anderen helpen om te bepalen of deze camping dat te bieden heeft waar ze naar op zoek zijn. 

Capfun de Sprookjescamping is een camping voor gezinnen met kinderen in het Vechtdal in Overijssel. De camping is in sprookjessferen gehuld inclusief sprookjestheater en sprookjesactiviteiten. 

Vertel ons wat je ervaring is met deze camping zodat er meer over leren. Jouw ervaring kan heel nuttig zijn voor andere gezinnen die op zoek zijn naar een leuke vakantie in Nederland. Het is altijd fijn om te weten wat andere mensen vinden van een camping voordat je er zelf een verblijf boekt. 

Over Capfun de Sprookjescamping 
De Sprookjescamping is een camping in Rheeze in het Vechtdal in Overijssel, onderdeel van de campingketen Capfun. Deze camping richt zich specifiek op jonge kinderen van 0 tot 10 jaar en hun ouders, verzorgers, grootouders en familie. 

Ze willen een sprookjesachtige ervaring creëren waarin kinderen echt ondergedompeld worden in een prachtige wereld vol avontuur. De faciliteiten zijn  zo aangepast dat ze ook geschikt zijn voor jongere kinderen. Zo zijn er lage wastafels en spiegels en speciale douches voor jonge kinderen. 

Er wordt geprobeerd om het de kinderen worden echt  naar de zin te maken op deze camping. Er is bijvoorbeeld op elk veldje een speeltuin. Je hoeft dus nooit ver weg om te klauteren, te klimmen en te glijden. Bij de Sprookjescamping kun je voor vermaak voor zowel de kleintjes als de oudere kinderen terecht op de Sprokkelplaats. Dit is het gebouw waar het sprookjestheater is waar dagelijks alle sprookjesfiguren samenkomen om de kinderen mee te nemen in hun sprookjeswereld. 

Producten en diensten van de Sprookjescamping
Bij de Sprookjescamping kunnen gezinnen of families genieten van een sprookjesachtige kampeerervaring. Je kunt je eigen tent, caravan, camper of vouwwagen meenemen of je kunt in een van de accommodaties van de camping overnachten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het huren van een ruime de Waard tent, chalets trekkershutten of een heuse kasteellodge

Wat voor accommodatie je ook kiest, je veldje heeft altijd een eigen speeltuin en dagelijks komen de sprookjesfiguren langs om bij te kletsen met de kinderen. Ook is er elke dag een animatieprogramma en theatershow. Voor elke leeftijd is er een apart animatieprogramma zodat de activiteiten echt aansluiten bij de leeftijd en bewegingswereld van de kinderen. Zo kunnen kinderen van 6 en 7 jaar naar de Stoere Draken waar ze activiteiten doen die passen bij hun leeftijd. 

Voor een hapje en drankje hoef je ook niet de camping af. Er zijn verschillende restaurants op de camping zoals de Kasteelkeuken, de Eeterij en Bumpieshop voor dagelijks verse broodjes. Voor wat ontspanning en waterpret zijn er bovendien verschillende zwembaden en waterspeeltuinen, zelfs voor de allerkleinsten. 

Ervaringen, klachten en tips over de Sprookjescamping
Iedereen wil het beste halen uit zijn vakantie. Daarom is het ook zo fijn om te horen wat anderen vinden van een camping. Laat je ervaring achter om anderen te helpen om een magische vakantie te beleven. Als je jouw review achter laat kun je anderen helpen om een objectief beeld te krijgen.