Simi Reizen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 8
Service 8
Prijs 10
Bezorging 6

Totaal

8
100.0% zou hier weer kopen

Simi Reizen

Val jij onder de jongerengroep en hou je wel van een gezellige vakantie? Wat is er dan beter dan een leuke jongerenvakantie, waar je samen met je leeftijdsgenoten van diverse activiteiten in het buitenland kunt genieten. Waar kan je eigenlijk mee doen aan zo’n vakantie? Simi Reizen is een bedrijf wat je daarbij verder wegwijs kan maken.

Voordat je een vakantie bij Simi Reizen boekt wil je uiteraard wel wat dingen over het bedrijf weten. Daarbij kan je denken waan kwesties als: uit wat voor bestemmingen kan ik kiezen? Hoe zit het eigenlijk met de kosten van de vakantie en wat wordt daarbij allemaal nog toegerekend tijdens mijn verblijf? Wie doen allemaal mee aan zo’n reis? Wat is de duur van de vakantie? Hoe weet ik eigenlijk of Simi Reizen wel te vertrouwen valt? Waar kan ik terecht als ik een vraag, suggestie of klacht wil delen met het bedrijf? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, kan je op onze website, Simi Reizen beoordelingen en reviews lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is Simi Reizen

Simi Reizen is een bedrijf dat jongerenvakanties regelt. Daarbij is het mogelijk om al vooraf kennis te maken. Zo kan je op elke reispagina ook informatie vinden over de mogelijke samenstellingen van elke soort vakantie, zodat je een duidelijk beeld hebt van de groep waarmee jij op reis zou gaan. Daarbij kan je ook de voornaam, leeftijd en woonplaats van je reisgenoten zien. Ongeveer 60% van de jongeren die reizen boekt bij Simi Reizen, doet dat zelfstandig.

Producten en diensten Simi Reizen

Wil je het aanbod van Simi Reizen bekijken? Dan gaat dat via hun website. Als je daar beland bent kan je gelijk beginnen met het zoeken van jou reis. Bovenaan kan je zelf selecteren onder welke leeftijdscategorie jij valt, zoals: 16-17 jaar, 18-25 jaar en 24-32 jaar. Daarnaast kan je ook sorteren op basis van bepaalde reizen, waaronder: alle reizen, Rondreizen in Azië, Rondreizen in Europa, Rondreizen Noord-Amerika, Actieve Vakanties, Reizen met strand-tijd, Reizen met veel natuur en Rondreizen Midden- en Zuid Amerika. Als je op een reis klikt kan je daarvan de bestemming en andere gegevens lezen, zoals wat inclusief en exclusief gerekend zal worden. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan: activitein, bagage, overnachtingen etc.

Heb je een reis kunnen vinden en wil je gaan boeken? Dan gaat dat op de volgende wijze: allereerst kan je zelf jouw gewenste datum selecteren, waarbij de prijzen variëren op basis van begin- en einddatum. Daarna geef je jouw persoonlijke gegevens, een backup plan, bijzonderheden en een opstapplaats op. Indien gewenst kan je ook een annuleringsverzekering afsluiten.

Contact

Wil je een reis boeken bij Simi Reizen, maar heb je een vraag die je graag eerst beantwoord ziet worden? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan gaat dat op diverse wijze, zo kan je op de website een FAQ met veelgestelde vragen vinden, waar je misschien al een antwoord op jouw vraag kunt krijgen. Verder kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: 055 737 00 14. Stuur je liever een bericht via de mail? Dan kan dat naar het adres: INFO@SIMI-REIZEN.NL. Het bedrijf is ook bereikbaar via Messenger.

Reviews en beoordelingen Simi Reizen

Heb je al eens eerder een reis geboekt bij Simi Reizen? Of een andere ervaring opgedaan met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over Simi Reizen met ons in de vorm van een beoordeling en review, zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerde een beter beeld over het bedrijf te vormen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Dan kan dat op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

N
Noordijk 6 maanden geleden
8
Ik heb onlangs deelgenomen aan een jongerenreis van Simi Reizen en het was een geweldige ervaring. Het concept van groepsreizen voor jongeren is perfect uitgevoerd met leeftijdsgenoten die s...

Alle reviews ( 1 )

Onvergetelijke Jongerenreis Met Simi Reizen

Ik heb onlangs deelgenomen aan een jongerenreis van Simi Reizen en het was een geweldige ervaring. Het concept van groepsreizen voor jongeren is perfect uitgevoerd met leeftijdsgenoten die samenkomen om nieuwe plaatsen te ontdekken, samen avonturen te beleven en herinneringen voor het leven te creëren. De reisleiders waren zeer goed georganiseerd en hadden veel kennis over elke locatie die we bezochten. Ze zorgden er ook voor dat iedereen zich comfortabel voelde tijdens de reis, waardoor we ons direct thuis voelden in elk nieuw land dat we aandeden. Simi Reizen maakte alle boekingen zoals accommodatie, activiteiten en transport super makkelijk waardoor ik zelf bijna niets meer hoefde te doen. Alles was goed geregeld en dit maakte onze vakantie heel relax. Het beste deel van deze reis was echter onze groep. Ik had nooit kunnen bedenken zo'n hechte band op 10 dagen tijd al opgebouwd zou zijn met mensen die je vantevoren helemaal niet kende! We hadden enorm veel lol tijdens alle activiteiten zowel overdag als in de late uurtjes! Kortom: Simi Reizen heeft mijn verwachtingen overtroffen wat betreft het leveren an diverse culturele ervaringe, gewldig personeel's ondersteuning end comfortabele reisschemas. Als ik weer besluit om nog eens mee te gaan met simi dan ben ik er vrijwel zeker van dat dit wederom een unieke belevenis wordt!

N
Noordijk 6 maanden geleden
Bestellen
8
Service
8
Prijs
10
Bezorging
6
Totaal
8
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review