Suntip.nl

Alle reviews

Suntip.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Suntip.nl

Je kan eindelijk uitkijken naar je vakantie en met behulp van SUNtip. Je hoeft niet meer fysiek aanwezig te zijn bij een reisbureau dit kan nu allemaal gewoon online gebeuren. SUNtip bied je garantie en een variatie van diensten door gebruik te maken van de verschillende vakantietypes en actualiteiten die door hun worden aangeboden.

Over SUNtip
SUNtip draait al meer dan 90 jaren in het vak en is onderdeel van Reisbureau Pelikaan Reizen BV. In 2008 maakte ze nog deel uit van de fysieke reisbureaus. Men boekte reizen voornamelijk via gidsen, telefonisch of persoonlijk bij de aanbieder om de hoek. In 2009 was de officiële overstap naar een online boekbare website. In twee kleine kamertjes achter hun reisbureau in Zevenbergen is waar het begon. Door de jaren heen is er sprake van een groeispurt en de verandering naar een volwaardig multichannel Service Center. Bij het Service center van SUNtip is er een groep van ruim 25 enthousiaste reisspecialisten om je welverdiende vakantie tot in de puntjes te regelen.
 

De zekerheid van SUNtip
Als lid van het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen (ANVR) is SUNtip aan strenge normen voor het lidmaatschap gebonden. Ook is SUNtip aangesloten bij de Vereniging van ANVR-Reisorganaisatoren. De ANVR-Reizigersvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen op de website tenzij aangegeven dan het niet het geval is.

SUNtip is ook aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden. Kan jouw reisorganisatie door financieel onvermogen de reis niet uitvoeren of de overeengekomen tegenprestatie niet nakomen dan zorgt SGr-garantie ervoor dat je het vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt. Bij een SGR aangesloten reisorganisatie betaalt ieder consument die een reis boekt vanaf 1 februari 2021 per boeking een bedrag van 5 euro per persoon. 

Op 16 mei 2019 heeft SUNtip de Zoover Awards in handen kunnen krijgen. Zij hebben de categorie online reisorganisatie gewonnen met een gemiddeld cijfer van 9,6. Vakantiegangers beoordelen hun favoriete vakantiebeheerder door hun stemmen uit te brengen.

Diverse vakantiesoorten 
Ontvlucht de kou met een winterzon vakantie. Er wordt de zonnigste bestemmingen aan u geboden zoals Aruba, Curacau, Egypte, Spanje en nog meer bestemmingen. Er wordt ook de zomervakantie, voorjaarsvakantie, autovakantie, stedentrips aangeboden. Wilt u dat alles in detail voor u geregeld wordt in het plannen van de trip kan dit door de All Inclusive pakket die ook ten aanbieding staat. Je komt dan op voorhand al precies waar je aan toe bent qua kosten. De Adults only pakket is voor het focussen op u zelf en de kindvriendelijk pakket is ten volle aandacht voor de kinderen. De Last minute pakket zijn voor reizigers die op het laaste moment een vakantie in elkaar willen zetten.

Ervaringen, beoordeling en tips voor SUNtip
Door op vakantie te gaan wens je niet gestrest te zijn met het dagelijksleven, maar lekker te ontspannen. Hoe vond je de vakantietypes en actualiteiten aangeboden door SUNtip? Hoe vond je de service? Welke vakantie pakket heeft jou het meest aangetrokken? Laat een review achter over je ervaringen op ReviewsBird en deel jouw ervaring over de reisbureau SUNtip met de toekomstige reizigers.