Homair

Alle reviews

Homair

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Homair

 

 

Weet u al waar u heen wilt gaan op vakantie? Op onze website ReviewsBird.nl zijn ook vakantiebedrijven opgenomen. Zo willen wij u inspireren een nieuwe vakantiebestemming te bezoeken. Lees de reviews van andere vakantiegangers over de verschillende vakantiebestemmingen, of laat uw eigen beoordeling achter.

De website van Homair is specifiek bedoeld voor die vakantiegangers die op zoek zijn naar eenvoud en natuur. Via deze site kunt u camping vakanties boeken in Frankrijk, Spanje, Italië en Kroatië. Bekijk hier een korte beschrijving van het bedrijf en lees hoe andere vakantiegangers deze boekingsagent met de naam Homair en de door hun opgenomen vakantiebestemmingen hebben beoordeeld. Zelf uw vakantie verhaal achterlaten mag natuurlijk ook! 

Over Homair.
Homair is een reisorganisatie die zich specifiek heeft toegelegd tot het verkopen van campingvakanties in Italië, Spanje, Frankrijk en Kroatië. De organisatie bestaat al sinds 1989 en heeft een goede reputatie voor wat betreft het verzorgen vankampeervakanties voor de hele familie. Wanneer je iets hebt gevonden wat je wilt boeken voor jouw vakantie, kan je dat direct via site doen. Om de boeking te conformeren dien je wel een aanbetaling te doen. Het volledige bedrag kan ook in verschillende termijnen afbetaald worden, maar het volledige bedrag dient 2 weken voor de eerste vakantiedag betaald te zijn. 

Producten en Diensten van Homair
Op de website van Homair kun je meer lezen over de verschillende in hun bestand opgenomen locaties, en de campings in deze omgeving. Van iedere campingplaats is een foto en een uitgebreide beschrijving over de voorzieningen die of op de camping zelf aanwezig zijn, of in de directe nabijheid van de camping. De meeste vakantie onderkomens die aangeboden worden via deze site zijn caravans en stacaravans, maar op sommige locaties kan je ook kiezen uit de kleinere selectie aan chalets, lodges en hutten om in te verblijven.
Handig is ook de optie om de vakantiebestemmingen te selecteren op speciale kenmerken, zoals de aanwezigheid van een waterpark, een tienervakantie, kindervakantie of een vakantie met een baby, en zelfs een aparte filtering voor vakantiebestemmingen voor als u uw hond mee op vakantie wilt nemen. 
Er is een meertalige helpdesk die ook vanaf het vakantieadres gebeld kan worden en voor terugkerende gasten is er een loyaliteitskorting. Er kan een annuleringsverzekering afgesloten worden en in verband met de coronapandemie biedt Homair de zogenaamde “Zen en Flex garantie”, waarbij vakanties die in het water vallen als gevolg van coronamaatregelen gratis  verzet kunnen worden naar een andere datum. 

Complimenten, Klachten en Tips over Homair
Het is altijd moeilijk om je een goede voorstelling te maken van een vakantiebestemming baserend op een foto en een korte omschrijving.In de meeste gevallen is het verrassingselement wanneer je eenmaal ter plaatse bent, een positieve verrassing. Maar helaas komt het ook nog wel eens voor dat de vakantiebestemming tegenvalt, of dat de boeking problematisch verloopt. Heeft u ervaring met Homair? Laat ons weten wat u van dit bedrijf vind! Verliep de boeking soepeltjes? Voldeed de geboekte accommodatie aan uw verwachtingen? Alle informatie is welkom!