Belvilla reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Belvilla

Als je een huis of villa boekt voor je vakantie wil je zeker weten dat de aanbieder de service levert die je verwacht. Als je vakantiehuis niet in orde is of de service van de aanbieder niet correct, dan kan dit je vakantie behoorlijk verzieken. Daarom hebben we jouw hulp nodig, laat ons weten wat jouw ervaring is met Belvilla zodat anderen een objectieve keuze kunnen maken.

Belvilla is één van Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen met ruim 40 jaar ervaring. Meer dan 660.000 gasten uit Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en België verblijven jaarlijks in een van de vakantiehuizen van Belvilla in Europa.

Help anderen met het maken van de juiste keuze voor hun vakantie. Geef je mening en zorg hiermee dat anderen een fijne tijd zullen hebben in het ideale vakantiehuis.

Over Belvilla

Belvilla is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1986 door Dries van Veen en Dick Hakkenbroek. Sindsdien is het Belvilla onderdeel geweest van verschillende bedrijven. In 2019 is Belvilla onderdeel geworden van de Indiase hotelketen OYO Homes & Hotels voor € 369,5 miljoen.

Belvilla bied ongeveer 40.000 huizen aan in 20 landen binnen Europa. Alle huizen worden ingekocht en beoordeeld door experts die de regio goed kennen en inkopers ter plekke. Pas als een huis persoonlijk goedgekeurd is zal die worden toegevoegd aan het bestand van Belvilla. De inkopers en experts zorgen er samen met de huiseigenaren voor dat de kwaliteit continu in de gaten wordt gehouden.

Producten en diensten van Belvilla

Belvilla bied een ruime keuze aan vakantiehuizen aan. Of je nu een kleine blokhut zoekt of er met je gezin op uit wil, je een huis met zeezicht zoekt of een knus wintersportchalet. Er is voor ieder wat wils, zelfs als je een boot of kasteel wil huren.

Je kunt je vakantiehuis boeken op de website van Belvilla. Zodra je het land, de data en het aantal mensen invoert zie je alle opties voor jouw zoekresultaten. Je kunt die resultaten nog specifieker maken door je voorkeuren aan te geven. Wil je bijvoorbeeld een zwembad bij je huis of wil je een huis aan zee? Of wil je juist graag in een boerderij overnachten? Je kunt dit op de website simpelweg aanklikken en het systeem laat je de opties zien.

Bij de meeste huizen staan reviews vermeld van andere gasten zodat je een objectief beeld krijgt van de kwaliteit van de huizen die worden aangeboden. Belvilla beschikt over het Thuiswinkel Keurmerk en word gemiddeld door klanten beoordeeld met een 8+

Ervaringen, klachten en tips voor Belvilla

Mensen kijken lang uit naar hun welverdiende vakantie. Het is dan ook vervelend als je vakantiehuis niet is wat je voor ogen had. Om te zorgen dat anderen zeker weten dat Belvilla betrouwbaar is en huizen aanbied van een goede kwaliteit, willen we jou om je ervaring vragen. Als je al eens geboekt hebt met Belvilla horen we graag wat je mening is en hoe je de service en kwaliteit van Belvilla ervaart.

Gegevens

Oude Stadsgracht 1
5611 DD Eindhoven
Oude Stadsgracht 1
Nederland
info@belvilla.nl
(+31)0882021212

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review