Belvilla

Alle reviews

Belvilla

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Belvilla

Als je een huis of villa boekt voor je vakantie wil je zeker weten dat de aanbieder de service levert die je verwacht. Als je vakantiehuis niet in orde is of de service van de aanbieder niet correct, dan kan dit je vakantie behoorlijk verzieken. Daarom hebben we jouw hulp nodig, laat ons weten wat jouw ervaring is met Belvilla zodat anderen een objectieve keuze kunnen maken.

Belvilla is één van Europa’s grootste aanbieder van vakantiehuizen met ruim 40 jaar ervaring. Meer dan 660.000 gasten uit Nederland, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en België verblijven jaarlijks in een van de vakantiehuizen van Belvilla in Europa.

Help anderen met het maken van de juiste keuze voor hun vakantie. Geef je mening en zorg hiermee dat anderen een fijne tijd zullen hebben in het ideale vakantiehuis.

Over Belvilla
Belvilla is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 1986 door Dries van Veen en Dick Hakkenbroek. Sindsdien is het Belvilla onderdeel geweest van verschillende bedrijven. In 2019 is Belvilla onderdeel geworden van de Indiase hotelketen OYO Homes & Hotels voor € 369,5 miljoen

Belvilla bied ongeveer 40.000 huizen aan in 20 landen binnen Europa. Alle huizen worden ingekocht en beoordeeld door experts die de regio goed kennen en inkopers ter plekke. Pas als een huis persoonlijk goedgekeurd is zal die worden toegevoegd aan het bestand van Belvilla. De inkopers en experts zorgen er samen met de huiseigenaren voor dat de kwaliteit continu in de gaten wordt gehouden

Producten en diensten van Belvilla
Belvilla bied een ruime keuze aan vakantiehuizen aan. Of je nu een kleine blokhut zoekt of er met je gezin op uit wil, je een huis met zeezicht zoekt of een knus wintersportchalet. Er is voor ieder wat wils, zelfs als je een boot of kasteel wil huren.

Je kunt je vakantiehuis boeken op de website van Belvilla. Zodra je het land, de data en het aantal mensen invoert zie je alle opties voor jouw zoekresultaten. Je kunt die resultaten nog specifieker maken door je voorkeuren aan te geven. Wil je bijvoorbeeld een zwembad bij je huis of wil je een huis aan zee? Of wil je juist graag in een boerderij overnachten? Je kunt dit op de website simpelweg aanklikken en het systeem laat je de opties zien.

Bij de meeste huizen staan reviews vermeld van andere gasten zodat je een objectief beeld krijgt van de kwaliteit van de huizen die worden aangeboden. Belvilla beschikt over het Thuiswinkel Keurmerken word gemiddeld door klanten beoordeeld met een 8+

Ervaringen, klachten en tips voor Belvilla
Mensen kijken lang uit naar hun welverdiende vakantie. Het is dan ook vervelend als je vakantiehuis niet is wat je voor ogen had. Om te zorgen dat anderen zeker weten dat Belvilla betrouwbaar is en huizen aanbied van een goede kwaliteit, willen we jou om je ervaring vragen. Als je al eens geboekt hebt met Belvilla horen we graag wat je mening is en hoe je de service en kwaliteit van Belvilla ervaart.