Dutchen

Alle reviews

Dutchen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Dutchen

 

Als je ervan houdt om er af en toe lekker op uit te gaan in Nederland dan heb je misschien wel eens een vakantiehuis geboekt bij Dutchen. We willen je vragen om jouw ervaring met dit bedrijf met ons te delen. Die ervaring kan er namelijk voor zorgen dat andere mensen makkelijker een keuze kunnen maken.

Dutchen is een aanbieder van luxe vakantiehuizen en villa’s op charmante vakantieparken in heel Nederland. Het gaat hierbij voornamelijk om fijne kleinschalige parken in de natuur. 

Vertel ons wat je van Dutchen vakantieparken vindt. Jouw ervaring kan anderen helpen om te kiezen voor de juiste vakantie. Iedereen wil optimaal kunnen genieten van een weekendje weg en jij kunt hierbij helpen. 

Over Dutchen
Dutchen wil zich onderscheiden door meer luxe te bieden dan andere parken en vakantieparken te openen die kleinschalig zijn en gelegen zijn op unieke locaties. Zo zijn er parken aan de kust, op de Wadden of bij een van de mooie natuurgebieden van Nederland. Dutchen bestaat sinds 2010 en is continu in ontwikkeling. Zo zullen ze in de toekomst vakantieparken openen in zowel Duitsland als Scandinavië.

Ze bieden niet alleen vakantieparken aan op mooie locaties, maar bieden ook luxe en comfortabele huizen aan. Ze hebben kosten noch moeite gespaard om prachtige huizen met een mooi interieur te creëren. De huizen zijn van alle gemakken voorzien zoals een jacuzzi, sauna, buitenkeuken of wijnklimaatkast. 

De vakantieganger staat bij Dutchen centraal. Vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek zal het personeel er alles aan doen om het hun gasten naar hun zin te maken. Bovendien zijn de bedden al opgemaakt voordat je komt en staat er een lekker fles wijn en badkamerartikelen klaar voordat je aankomt. 

Producten en diensten van Dutchen
Bij Dutchen kun je vakantiehuizen en villa’s huren in mooie vakantieparken in Nederland. Kies voor een luxe villa aan het water, verblijf op loopafstand van het strand of stap je huisjes uit voor een heerlijke wandeling in het bos.

Of je nu houdt van het strand of het bos er is voor ieder wat wils. Op de website kun je heel eenvoudig je ideale vakantie uitkiezen. Kies de datum voor je verblijf of ga direct naar het vakantiepark van jouw voorkeur en stel de filters zo in dat je het perfecte huis te zien krijgt. Zoek bijvoorbeeld op een huis met een Finse sauna, Jacuzzi, sauna of zwembad. Als je graag je huisdier meeneemt op vakantie dan kun je een huis huren waar je die mee mag nemen. 

Je kunt alle huizen heel eenvoudig boeken via de website. Hier kun je de beschikbaarheid controleren en eventuele extra’s toevoegen. Zo kun je een verzekering afsluiten of kiezen voor een heerlijk ontspannen late check-out. 

Ervaringen, klachten en tips over Dutchen
Laat ons weten hoe je ervaring is met Dutchen. Heb je genoten van je vakantie of heb je bepaalde opmerkingen? We willen je ervaring graag horen zodat anderen makkelijker kunnen bepalen of ze hun vakantie zullen doorbrengen bij Dutchen.