nkbv reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

nkbv

Als je net als de meeste andere Nederlanders graag op reis gaat, dan wil je misschien wel eens iets anders dan altijd maar hetzelfde landschap of met de camper eropuit trekken. Bergsportreizen zijn dan een populaire andere optie, want dat hebben we niet in Nederland en is zeker een afwisseling van het landschap. Bij NKBV | Bergsportreizen kun je terecht voor het plannen hiervan. Je wil er natuurlijk zeker van zijn dat een dergelijke reis zowel veilig als kwalitatief is, dat je waar voor je geld krijgt. Op ReviewsBird kun je de beoordelingen van voormalige reizers met NKBV | Bergsportreizen lezen, en van hun ervaringen kun je zeker veel opsteken. Informeer je dus goed op voorhand.

Over NKBV | Bergsportreizen

NKBV | Bergsportreizen is een Nederlands bedrijf dat actief is in de sector reizen. Het bedrijf is gevestigd in Woerden en kan bereikt worden per telefoon (maandag van 13:00 tot 16:00 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur) en per e-mail. Hiernaast zijn ze ook te volgen op Facebook, Twitter, Instagram en Flickr. Op Youtube kun je enkele van hun video’s bekijken. Bergsportreizen is de reisorganisatie van de NKBV, de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging, die al sinds 1902 bestaat. Momenteel zijn er meer dan 60.000 mensen lid van. NKBV | Bergsportreizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Producten en diensten van NKBV | Bergsportreizen

Bij NKBV | Bergsportreizen kun je zowel zomervakanties als wintervakanties boeken. Bij de zomervakanties heb je keuze uit Alpiene tochten (Gletsjertocht, Klettersteig, Hoogalpiene beklimmingen), Alpiene cursussen (voor alle niveaus), Bergwandelen (Bergwandelcursus en Huttentocht), Sportklimmen (Introductie, Singlepitch en Multipitch) en Workshops voor onder andere GPS, Bergwandelen, Weerkunde en Touwtechnieken. Tot slot zijn er ook nog Specials, denk aan Fit & Vitaal, Mountainbike, Trailrunning en Zingen op de Alp. Bij Wintervakanties zijn er een aantal aanbiedingen hetzelfde, maar kun je ook kiezen voor Sneeuwschoenwandelen, Toerskiën, Ijsklimmen en Offpiste techniek. De Workshops gaan dan meer over Drytool, Lawinekunde, enzovoort.

Ook maatwerk is mogelijk, waarbij je je wensen kan mailen en daarna een offerte zal ontvangen. Een belangrijke factor waar je rekening mee moet houden is dat deze reizen alleen voor NKBV-leden zijn. Als je dit niet bent, zal je dat automatisch worden gemaakt. Na reservatie ontvang je een factuur, waarbij je een aanbetaling dient te maken, en later een restantbedrag. Je bent ook verplicht om een reisverzekering af te sluiten.

Klachten, complimenten en tips voor NKBV | Bergsportreizen

Is je reis met NKBV | Bergsportreizen je niet bevallen? Dat is natuurlijk jammer, en je kunt andere mensen hiervan op de hoogte stellen door hier op ReviewsBird een bespreking achter te laten. Wat zijn je klachten precies, wat ging er mis? Deel je mening en vertel er alles over. Maar ook als je een complimentje hebt is het leuk om er hier over te vertellen. Jouw ervaringen met NKBV | Bergsportreizen, of die nu goed of slecht zijn uitgevallen, zijn interessant om te lezen voor mensen die overwegen om ook een reis met hen te boeken. Schrijf dus zeker een review.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review