Maisonne reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Maisonne

Het land bekend om haar cuisine, wijn, mode en nog veel meer, Frankrijk. Ben jij een échte liefhebber van het Europese land? Dan ben je wellicht op zoek naar een plek waar je een prachtig vakantiehuis in Frankrijk kunt vinden. Dan is Maisonne misschien wel interessant voor je.

Een vakantiehuis boeken is echter niet een keuze die zó maar gemaakt kan worden. Je wilt er zeker van zijn dat het aan je eisen en verwachten voldoet. Niet alleen kost het al gauw een aardig prijsje, ook tijd, moeite en energie, spelen een rol. Vandaar dat je op onze ervaringen website terecht kunt voor reviews en beoordelingen, zo kan je leren van de ervaringen van consumenten die al eens eerder met Maisonne hadden te maken.

Over Maisonne

Maisonne staat voor authentieke en unieke vakantiehuizen in Frankrijk, deze ontdekken ze zelf. Dat gaat dan van ‘’villa aan zee in Montpellier tot boerderijtje in de Bourgogne’’. Daar zorgen ze al sinds 2001 voor. Dit zijn huizen waar ze hun ‘’eigen familie en vrienden naar toe zouden laten gaan.’’ Met andere woorden, reken maar op kwaliteit. Daarbij spelen aspecten als authentiek, modern en comfortabel een voornamelijke rol. Hun doel: beleef het échte Frankrijk met een van hun huizen. De huidige eigenaar is Ewoud Raterink, weten waar het Franse leven zich afspeelt zit volgens Maisonne een beetje bij hem in de familie. Raterink groeide immers deels op in het land.

Huren & Verhuren

Franse vakantiehuizen bij Maisonne doe je via hun online systeem. Bij hun gelijknamige categorie vind je namelijk het huidige aanbod aan huizen. Dit gaat van luxe Franse villa’s tot boerderijwoningen. Tijdens het zoeken naar jouw ideale vakantiehuis heb je de optie om te filter op eigenschappen, denk aan: prijs, gasten, slaapkamers, badkamers, types en nog meer. De huizen die door Maisonne worden aangeboden hebben een uitgebreide beschrijving, met foto’s en de optie om een boeking aan te vragen. Nadat je een vrije datum opgeeft krijg je de prijs te zien.

Naast het verhuren van vakantiehuizen doen ze ook iets anders, maar toch gerelateerd bij Maisonne. Je kunt namelijk je eigen huis als vakantiehuis bij hun verhuren. Daarbij heb je de volgende twee opties: zelf verhuren en laten verhuren. Deze twee methodes worden uitgebreid uitgelegd, naar eigen zeggen kan je bij beide sowieso op één ding rekenen: namelijk ‘’de volledige service van Maisonne!’’

Verzekering

Tijdens je reis wil je niet dat er iets niet zoals verwacht gaat, maar zelfs als dat gebeurd kan je maatregelen nemen in de vorm van verzekeringen. Vandaar dat ze bij Maisonne informatie geven over verschillende soorten verzekeringen, als: annuleringsverzekering en de schade logies verzekering. Daarbij hebben ze bij beide ook info over de kosten die hierbij komen kijken.

Laat een review achter over Maisonne

Een prachtig vakantiehuisje aan de Franse kust via Maisonne geboekt? Of heb je van een Franse boerderijwoning mogen genieten? Laat hier een review achter hoe je Maisonne hebt ervaren! Daarmee help je andere consumenten die (potentieel) geïnteresseerd zijn in het bedrijf. Meer leren over Maisonne en andere ondernemingen is ook mogelijk, neem dan een kijkje op ons platform voor actuele beoordelingen en ervaringen van andere consumenten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review