krieghuusbelten reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

krieghuusbelten

In de vakantie wilt een ieder tussendoor even eruit. Zeker wanneer het een beetje warm is. Niet altijd heb je een plek in gedachten waar je heen wilt met vrienden of familie. Alles wat je zeker weet, is dat het een leuke trip zal worden. Er staan online verschillende plekken waar je naar toe kan. Krieghuusbelten is er een van. Om jouw vakantie niet te laten tegenvallen, kun je het best reviews en beoordelingen lezen van mensen die al eerder zijn geweest. Reviews zijn belangrijk zodat je er een goede ervaring van overhoudt.

Over Krieghuusbelten Familievakantiepark

De Krieghuusbelten is eens seizoensbedrijf, zeker voor de vakantie. Rond het Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen, diverse verhuurmogelijkheden en modern sanitair, staat het familievakantiepark, Krieghuusbelten. Hier kunnen kinderen zich vermaken door de vele mogelijkheden die het park biedt. Het vakantiepark beschikt over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo spelen 2.0. ieder weekend biedt Krieghuusbelten een programma dat zeer gevarieerd is. Al 9 jaar is Krieghuusbelten een van de camping die goed gewaardeerd wordt door ANWB. Het bedrijf is daarnaast van april tot en met september geopend in het jaar.

Producten en diensten van Krieghuusbelten Familievakantiepark

Krieghuusbelten is een 5- sterren familiecamping. Het park heeft ontelbare speelmogelijkheden die aangeboden worden. Bezoekers kunnen kiezen onder 5- sterren camping, virtuele rondleiding of Kamperen. Tijdens de vakantie met de familie of vrienden in het park kun je verschillende zaken verhuren zoals: waterlodge, safarilodge deluxe, safarilodge, kampeerlodge, vakantiechalet en luxe verhuurtent. Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig waarmee kinderen zich kunnen vermaken.

Ook het zwembad is een attractie dat het bedrijf mogelijk maakt voor kinderen om te zwemmen. Het zwembad heeft een 50 meter lange waterglijbaan. Dit is voorzien van led verlichting en een apart peuterbad met speelelementen die voor urenlange speelplezier zorgen. Het familiepark heeft ruim 300 toeristische plaatsen, beschikt over moderne sanitair en een bosrijke omgeving. Bij bezoek kunnen vakantiegangers gebruik maken van het restaurant voor de lekkerste hapjes, ook kunnen ze een wandeling maken in de wandel- en speelbos en door de vis- en roeivijver.

Bij het familiepark zijn er voor jong en oud verschillende activiteiten die georganiseerd worden door het animatieteam. Er is een programma uiteen gezet om animatie tot een leuke attractie te maken. Hierin is opgenomen levend stratego, de spooktocht en koekjes bakken. Voor elke vakantie is er programma zoals Pasen in april, meivakantie, hemelvaart week en Pinksteren.

Complimenten, klachten en tips voor Krieghuusbelten Familievakantiepark

als je nog complimenten, klachten of tips hebt voor Krieghuusbelten? Wat is je ervaring met het bedrijf? Heb je wel eens gebruik gemaakt van de klantenservice? Van welke diensten of producten van het bedrijf heb je weleens gebruik gemaakt? Wij willen graag weten wat jouw beoordeling is over het bedrijf. Je kunt daarom gerust een review en jouw ervaringen delen op onze pagina om zo de inspiratie van toekomstig klanten te wekken. Deze klanten kunnen dan een goede keuze maken, wanneer zij eens gebruik willen maken van de producten en diensten van Krieghuusbelten. Zeker voor een leuke vakantie met familie.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review