Koko Holidays

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Koko Holidays

Is het binnenkort weer tijd voor een kampeervakantie? Dan weet je dat het niet altijd een makkelijk is om een geschikte locatie te vinden, vooral niet als je een keer naar een nieuwe regio wilt. Om toch een toepasselijke verblijfplaats te vinden kan je proberen een vakantie te boeken bij Koko Holidays.

Voordat je een kampeervakantie gaat boeken bij Koko Holidays wil je wel weten of de onderneming goed op jouw wensen aansluit. Daarbij kan je denken aan vragen als: uit wat voor locaties kan ik allemaal kiezen? Hoe eenvoudig werkt de website? Is het eigenlijk wel betrouwbaar om via Koko Holidays een vakantie te boeken? Wat kan ik doen als ik ontevreden ben met het bedrijf? Uit wat voor soort producten en diensten kan ik kiezen? Hoe zit het eigenlijk met de klantenservice. Voldoet Koko Holidays wel aan dit soort verlangens? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen is het mogelijk om op onze site, Koko Holidays reviews en beoordelingen te lezen van klanten die je al voorgingen. Op basis daarvan kan je de betrouwbaarheid van de onderneming nagaan.

Wat is Koko Holidays

Koko Holidays is sinds 1993 specialist op het gebied van Luxe ingerichte stacaravans, bungalowtenten en lodgetenten verhuur op campings verspreid over Europa, zoals de onderneming zelf vermeld. Het bedrijf zoekt met een grote zorg naar campings en plaatsen om met hun accommodaties te staan. Zo kan je uit campings kiezen in Nederland, België en Frankrijk. De website is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

Producten en diensten Koko Holidays

Ben je nieuwsgierig naar de aanbiedingen van Koko Holidays? Dan kan je hun website bezoeken. Als je eenmaal op de site beland bent kan je gelijk verschillende campings bekijken. Als je op zo’n artikel klikt kan je lezen over de locatie, met een toepasselijke omschrijving en foto’s. Zoek je liever op basis van een bepaalde accommodatie? Dan kan je kiezen uit: Bungalowtent, Stacaravans en Lodgetenten. Op de site kan je de voordelen over die bepaalde verblijfplaatsen bekijken om zo een goed overzicht te krijgen van wat het best geschikt is voor jouw vakantie.

Wil je boeken bij Koko Holidays? Dan kan je rechts bovenaan op ‘reserveren’ klikken. Daarbij selecteer je de naam van jouw gewenste camping, accommodatie, aankomst datum, vertrekdatum en de verblijfsduur. Prijzen verschillen per locatie, deelnemersaantal en indien gewenst extra opties.

Contact

Wil je graag een accommodatie boeken bij Koko Holidays, maar heb je een vraag of opmerking die je het liefst eerst deelt? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan heb je daarvoor enkele opties. Zo kun je op de site via een contactformulier je bericht delen. Als je liever direct een mailtje stuurt kan je daarvoor het adres: info@kokoholidays.com gebruiken. Neem je liever contact op via de telefoon? Dan kan je bellen naar het nummer: +31 (0)113 232 301. Zelf onderzoek doen naar het bedrijf gaat ook, gebruik daarvoor: KVK nr. Nederland: NL22035098 en BTW nr. Nederland: NL807347644.

Reviews en beoordelingen Koko Holidays

Heb je al eens eerder een kampeervakantie geregeld via Koko Holidays? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd wat je daarvan vond! Deel je mening over Koko Holidays met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo maak je het eenvoudiger voor andere potentiële klanten van Koko Holidays om een realistischer beeld over het bedrijf te ontwikkelen. Als je meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven wilt lezen kan je daarvoor onze site bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review