Fitál

Alle reviews

Fitál

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Fitál

Bent u fan van actieve vakanties in plaats van lui lekker vakanties? En bent u boven de 45? Dan bent u bij Fitál aan het juiste adres. Fitál is namelijk een reisorganisatie die actieve vakanties organiseert. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan fiets vakanties of wandel vakanties in de natuur. De organisatie organiseert reizen naar diverse landen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fitál lezen. Of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website zoeken op andere soortgelijke bedrijven. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Over Fitál
In het najaar van 2002 werd de eerste brochure van Fitál Vakanties gepubliceerd, deze was gericht op wintervakanties in 2002 en 2003. Met deze brochure startte Hillegonde van Vliet na lange tijd voor andere organisaties te hebben gewerkt voor zichzelf. Zij had jarenlang ervaring in de reisbranche en zag haar kans in de opkomende markt van actieve vakanties, zij begon met het product fietsbusvakanties.Zij richtte zich voornamelijk op mensen boven de 45. De eerste jaren lag de focus vooral op het fietsbusproduct, later werd ook een breed assortiment aan (eigen vervoer) fietsvakanties toegevoegd en wandelvakanties. Ook skireizen voor 50 plussers begint steeds meer in trek te komen. 

Producten en Diensten van Fitál
Fitál Vakanties organiseert dus vakanties met actieve reiselementen voor mensen boven de 45 die graag gezond bezig zijn. Zij bieden meerdere meerdaagse vakanties aan in diverse landen die aansluiten op de beleving van de actieve en recreatieve vakantieganger. De irganisatie staat het meest bekend om hun fietsvakanties maar wat houden die nou precies in? U reist in een groep maar fietst wek individueel en in eigen tempo over de mooiste fietsroutes van Europa, zo'n vijftig kilometer per dag. Er gaat altijd een ervaren fietsbegeleider mee bij de fietvakanties. Ook verblijft u in goede tot zeer goede hotels en gasthofen, voor wat ontspanning na de fietstochten. 

Naast fietsvakanties biedt Fitál ook wandel vakanties aan en sinds een aantal jaar geleden ook ski vakanties. Allemaal binnen Europa en met mensen van over het algemeen uw eigen leeftijdsgroep, boven de 45 jaar dus. De wandelingen van de wandelvakanties hebben een hoog recreatief gehalte waarbij genieten van de omgeving voorop staat. Gemiddeld wandelt u zo'n drie tot vijf uur per dag. De wandelpaden zijn grotendeels goed gemarkeerde wandel/berg/geitenpaden en leiden u vaak over alpenweiden, door het bos of over het strand. U kunt zelfs een wandelvakantie boeken in Nederland, denk bijvoorbeeld maar aan een drie daagse vakantie in Scheveningen of op de Veluwe. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Fitál
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Fitál? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Fitál op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Fitál vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Fitál of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Fitál nu achter.