Expedia reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Expedia

Reizen

maakt een belangrijk onderdeel van ons leven uit, want het is één van de beste manieren om even afstand te nemen van een drukke agenda. Reizen stelt ons in staat om ons leven ook eens vanuit een ander standpunt te beschouwen. Het is een goede remedie tegen stress, angst en depressie. Het verbetert ook de mentale en fysieke gezondheid. Wanneer je reist ervaar je de schoonheid van de natuur, ontdek je verschillende geografische gebieden en kom je in contact met diverse culturen en gebruiken. Reizen heeft alles te maken met het ontdekken van nieuwe plaatsen, boeiende rituelen en unieke levensstijlen. En je reist natuurlijk ook om te leren. Door te reizen vergeet je vaak even je zorgen en frustraties en verruim je je horizon.

Wanneer je reist kan je vriendschappen en banden ontwikkelen met mensen van over de hele wereld en dit kan erg verrijkend zijn. Sommige van deze vriendschappen duren levenslang en kunnen je kansen bieden en ervaringen laten opdoen, die je anders nooit zou hebben gekregen of gekend.

Over Expedia

Expedia is een online technologiebedrijf dat zich concentreert op reisgerelateerde websites en zoekmachines. Oorspronkelijk maakte Expedia onderdeel uit van Microsoft, maar in 1999 groeide deze bedrijfstak van Microsoft uit tot een zelfstandige firma. Expedia is sinds 2001 de reiswebsite van de Expedia Groep en heeft lokale afdelingen in ongeveer 70 landen. In 2012 nam Expedia de mega-zoekmachine Trivago over. Het bedrijft gelooft in het sociaal, economisch en cultureel belang van reizen en richtte daarom het “Expedia Cares” programma op. Leden van Expedia kunnen op die manier meehelpen de strijd aan te gaan tegen ongelijkheden in de maatschappij.

Wat heeft Expedia te bieden?

Bij Expedia kan je terecht voor het boeken en plannen van zowel zakenreizen als familievakanties. De Expedia Groep bestaat uit verschillende onderafdelingen (Hotels.com, Vrbo, travelocity, Egencia, hotwire, Orbitz, ebookers, CheapTickets, CarRentals, ExpediaCruises, wotif en Trivago) zodat iedereen van haar diensten kan gebruikmaken. Je kan er vluchten, hotels, cruises en vakantiehuizen boeken en ook wagens huren. Op hun website vindt je ook heel wat reistips over activiteiten die je op je bestemming kan doen en documenten die je eventueel nodig hebt. Expedia staat je ook toe om punten te verzamelen wanneer je via haar website boekt, zodat je bij volgende aankopen voordeel kunt doen. Hoe je kunt betalen verschilt per regio en reisproduct. Soms dien je het volledige bedrag vooraf te betalen, soms kan je daar betalen. De meeste producten kun je ofwel met een betaalpas (indien van toepassing) of per creditcard betalen. In sommige gevallen zijn annulatie en/of wijzigingen mogelijk. Expedia heeft ook een App, zodat je overal je reisinformatie kunt nakijken. De klantenservice is bereikbaar via de App, het contactformulier of via online-chat.

Complimenten, klachten en tips voor Expedia

Heb jij al een hotel, auto, reis of activiteit via Expedia geboekt en wil je graag je ervaring delen? Is hun klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Werd een eventuele annulatie of wijziging zonder problemen afgehandeld zoals vermeld in de condities? Zijn de tips en activiteiten die je terugvind op de website correct en actueel? Is de App handig en nuttig? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review