Etihad Airways

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Etihad Airways

De wereld wordt door alle verbindingen, zowel fysiek als digitaal, steeds meer een globaal dorp. Via internet heb je contact met vrienden en familie in verre landen en er zijn vliegmaatschappijen die je zelfs naar de verste uithoek ter wereld vliegen. Wat is het grote verschil tussen de diverse maatschappijen die vluchten aanbieden? En dan hebben we het niet over de online platforms waar je goedkope tickets kunt zoeken maar over de echte luchtvaartbedrijven die eigen vliegtuigen hebben zoals KLM, Ryanair en bijvoorbeeld Etihad Airways. Wat zijn de verschillen tussen deze bedrijven, wat klantvriendelijkheid betreft op het moment dat je online een ticket boekt tot zelfs hoe je in het vliegtuig door de stewards behandeld wordt? Wij van ReviewsBird bieden je de recensies van reizigers die al gebruik hebben gemaakt van de diensten van onder andere Etihad Airways. Op die manier kun je makkelijk vergelijken wat klanten over deze maatschappij te zeggen hebben en welke opinies zij hebben over de geboden service. Je komt vrij snel te weten hoe en waarom dit bedrijf zich onderscheidt van andere in dezelfde branche.

Over Etihad Airways

Etihad Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten waarvan het internationale hoofdkwartier gevestigd is in Abu Dhabi. Het bedrijf bestaat sinds 2003 en biedt wekelijks meer dan 1000 vluchten aan naar 120 bestemmingen wereldwijd. Deze onderneming vervoert niet alleen passagiers naar alle delen van de wereld, ook kun je als ondernemer terecht als je met Etihad cargo wilt laten vervoeren. Deze maatschappij beschikt over een moderne vloot van vliegtuigen zoals de A380, A330 en Boeing 787's. In de meeste van deze vliegtuigen zijn drie klassen te boeken, namelijk Economy, Business Class en Etihad First Class. Wil je weten wat andere klanten van deze maatschappij vinden van de service en beenruimte aan boord bij Etihad? Daarvoor verwijzen we je door naar hun reviews over dit bedrijf die je op onze website kunt vinden.

Tickets reserveren en betalen bij Etihad Airways

Na het invoeren van datum en de route die je wilt vliegen krijg je alle mogelijke vluchten op je scherm getoond. Alle vertrek- een aankomsttijden, net zoals de tussenstops, vliegtijden en de prijs van de tickets staat uitgebreid vermeld. Het reserveren van je ticket doe je in een paar passen, je hebt onder andere de mogelijkheid om zelf een stoel te kiezen als je bijvoorbeeld met een Etihad 787 in Business Class naar Abu Dhabi vliegt. Vraag je je af hoe je bij Etihad kunt betalen? De onderneming biedt online veilige betaalmethodes zoals PayPal, creditcard en iDEAL. Als je regelmatig met deze vervoerder vliegt spaar je bonuspunten die Miles genoemd worden en daarmee kun je op een volgende vlucht korting krijgen. Tijdens het afrekenen staan de voorwaarden en eventuele extra kosten voor het wijzigen van vertrekdata en extra belastingen duidelijk vermeld, houdt daar goed rekening mee.

Online inchecken bij Etihad

Je kunt bij Etihad 30 uur voor vertrek van je vlucht al online checken, dit gaat heel eenvoudig door je ticketnummer of boekingsreferentie en achternaam in te vullen. Zo hoef jij op de luchthaven waar je vertrekt alleen nog maar je bagage af te geven. Wil je ook daar nog voorrang? Kies dan voor prioriteitstoegang waarmee je wereldwijd gebruik kunt maken van speciale snelle balie's. Bovendien zullen uw koffers met deze service als eerste op de bagageband van uw Etihad vlucht verschijnen. Natuurlijk zijn er al reizigers die bekend zijn met deze vorm van reizen. De reden waarom zij voor deze service hebben gekozen en of ze daarmee tevreden zijn vertellen zij in hun Etihad reviews op onze site.

Reviews en commentaren over Etihad Airways

Als vliegende klant van Etihad ben je van harte welkom om jouw opinie over de service van deze maatschappij op onze website achter te laten. Het kost je maar een paar minuten van je tijd om jouw beoordeling als review op onze site geplaatst te krijgen. Wij laten namelijk alle negatieve en positieve commentaren en klachten die klanten over dit bedrijf hebben zien. Wij weten uit ervaring dat we alleen op die manier in staat zijn om een objectief beeld over Etihad Airways aan potentiële klanten te laten zien. Deze onderneming is niet de goedkoopste dus daar mag behoorlijk wat service en klantvriendelijk tegen over staan. Wat jouw opmerkingen en aanbevelingen zijn voor andere klanten kun je duidelijk maken door alle plus- en minpunten die je ervaren hebt duidelijk te omschrijven. Is Etihad betrouwbaar als het aankomt op de service die je krijgt tijdens het boeken? Hoe tevreden ben je over de manier waarop je online kunt inchecken? Is het makkelijk om met Etihad contact op te nemen als je hulp nodig hebt tijdens het reserveren of een klacht wilt indienen?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review