EenVakantiehuisje

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

EenVakantiehuisje

Je hoeft niet de halve wereld rond te reizen om een onvergetelijke tijd te beleven. We negeren maar al te vaak het land waarin we wonen. Ook dicht bij huis is er zoveel interessants te zien en valt er heel wat te beleven. Bovendien kan je je CO2-voetafdruk aanzienlijk verlagen door in eigen land te blijven. Je kan bijvoorbeeld met de trein reizen waardoor je van de landschappen die je doorkruist ten volle kan genieten. Alhoewel het natuurlijk leuk is om wat meer te weten te komen over vreemde culturen, is het ook een aanrader om je eigen gebruiken en tradities wat aandachtiger te bestuderen. Doordat het normaal gezien ook héél wat minder kost om dicht bij huis te blijven, kan je geld sparen en vaker op reis gaan in de buurt. Je kan dan kiezen om wat vaker, maar minder lang te reizen bijvoorbeeld. Wat ook handig is, is dat je zelf de taal machtig bent natuurlijk en dat voorkomt héél wat stress tijdens het reizen. Je kan ook gewoon met je eigen wagen reizen, waardoor je veel vrijer bent in je agenda.

Tegenwoordig lijken we steeds minder tijd te hebben dan ooit en daarom is het vaak moeilijk om tijd te maken voor je familieleden of een gezellig uitje met je vrienden te organiseren. Wanneer je in je eigen land op vakantie gaat, dan kan je van je vakantie gebruikmaken om familie en vrienden te gaan bezoeken.

Over EenVakantiehuisje?

EenVakantiehuisje is een online verhuurfirma dat vakantiehuisje binnen Nederland verhuurt. De firma is al 10 jaar werkzaam in diverse provincies in Nederland en heeft haar kantoor in Harderwijk. EenVakantiehuisje houdt zich bezig met de professionele (toeristische) verhuur van immobiliën en alles wat daarbij komt kijken. De bemiddeling tussen eigenaar en huurder wordt door de firma geheel zelf verzorgd. Wanneer je als particulier verhuurder je vastgoed wil verhuren dan zorgt EenVakantiehuisje.nl voor de promotie van uw goed.

Producten en Diensten EenVakantiehuisje

EenVakantiehuisje verhuurt vakantiehuisjes in Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Limburg, Utrecht en Overijssel. In sommige accommodaties kan je terecht met huisdieren en je kan kiezen voor een huisje met of zonder wifi. Je hebt de keuze uit een verblijf van één of meerder weken of voor een mid-week verblijf of een weekeindje ontspanning. Je kan bij EenVakantiehuisje ook terecht voor het reserveren van groepsaccommodaties. Vaak hebben ze ook voordelige last-minute aanbiedingen op hun site beschikbaar. Op hun website wordt er ook een blog bijgehouden met heel wat tips en wetenswaardigheden. EenVakantiehuisje is bereikbaar via mail of telefoon en je kan op de site betalen met iDEAL, Mastercard, Visa, giropay, SOFORT bankng en bancontact.

Complimenten, klachten en tips voor EenVakantiehuisje

Heb jij al een thuisvakantie bij EenVakantiehuisj.nl geboekt en wil je graag je ervaring delen? Is de klantenservice goed bereikbaar, behulpzaam, vriendelijk en snel? Was je verblijf aangenaam, de accommodatie kwalitatief en proper? Heb jij moeten annuleren of wijzigen en verliep dit probleemloos? Verhuur jij je accommodatie via EenVakantiehuisje en wat zijn jouw ervaringen met hen - werd alles goed voor je geregeld en had je later geen problemen? Werd je goed over je verblijf geïnformeerd en was alles er ter plaatse netjes geregeld? Laat het ons weten door een beoordeling achter te laten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review