Echt Ierland

Alle reviews

Echt Ierland

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Echt Ierland

Een vakantie? Daar zegt niemand nee tegen. Een bestemming en reisbureau zoeken, die aan uw eisen voldoet, dat kan nog wel eens een uitdaging zijn. Als u specifiek op zoek bent naar een vakantietrip naar Ierland, dan kan Echt Ierland u misschien van dienst zijn. Er zijn op de markt meer dan honderden reisbureaus, die aangeven de beste dienstverlening aan te bieden. Maar of dat ook echt zo is, kunnen alleen reiziger, die al eens gereisd hebben met het reisbureau melden. Lees op ReviewsBird de ervaringen en beoordeling van reizigers die al eens met het Reisbureau Echt Ierland hebben gereisd in de reviews.

Over Echt Ierland
Echt Ierland is een reisorganisatie, die sinds 2010 mooie en bijzondere reisprogramma’s naarIerland aanbiedt. Hierbij kunt u denken aan avontuur reizen of gewoon een aantal gezellige pubs bezoek en genieten van het land en haar historische en culturele bezienswaardigheden. Het land is rijk aan Mythen, legendes en bezit een uitmuntend landschap met veel groen en heuvels. In 2011 is het reisbureau genomineerd als beste Start-up in de categorie reisbranches. Na het aanbieden van meerdere reizen merkte het bedrijf op dat er enorme behoefte was aan rondreizen in een rustig reistempo. Hier probeert Echt Ierland nu op in te spelen door rustig de tijd te nemen voor de reizen, zodat reizigers in alle rust kunnen genieten van de bestemming, de inwoners, de heerlijke gerechten en de sfeervolle accommodaties.

Producten en diensten van Echt Ierland
Echt Ierland biedt 3- tot 21-daagse rondreizen aan. Indien nodig, organiseren zij ook rondreizen op maat voor families, koppels of singels. De thema-reizen, die Echt Ierland momenteel adverteert zijn de 2- tot 5-daagse Citytrip Bublin, 2- tot 5-daagse Citytrip Belfast, 5- en 8-daagse wandelreis, 8-daagse Culinaire rondreis, 7-daagse visvakantie, 9-daagse Fotoreis en 11- tot 18-daagse stijlvol genietende rondreis. In een groep reizen, kan bijvoorbeeld voor 2 tot 6 dagen, whiskey proeven, zeilen of teambuilding. Als u reist met Echt Ierland dan zijn de accommodaties persoonlijk geselecteerd. Alle accommodaties zijn ‘family owned’ of ‘family runned’.

Complimenten, klachten en tips voor Echt Ierland
Mocht u een klacht hebben over Echt Ierland, dan kunt u deze melden op het nummer 035 203 2677. Voor een persoonlijk gesprek kunt u een afspraak maken om langs te komen bij hun filiaal aan de Burgemeester-Reigerstraat in Utrecht. Bent u niet in de omgeving? Dan kunt u ook een mail sturen naar info@echtierland.nl. Echt Ierland biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Hierbij kunt u denken aan iDEAL, Creditcard, Bancontact, Kbc/CBC-Betaalknop, PayPal en bankoverschrijving.

Hebt u al eens gereisd met Echt Ierland? Vertel hoe u dat hebt ervaren met dat bedrijf. Heeft Echt Ierland u terug kunnen brengen naar de Oorsprong van het land? Hoe hebben zij de tours georganiseerd? Verschaften ze voldoende informatie? Hoe hebt u het plannen van de reis ervaren? Hoe beviel de overnachting? Deel uw ervaring in een review bij ReviewsBird.nl.

Graag een vakantietrip willen boeken met een reisbureau die u alle ins and outs over de historie van het land Ierland geeft? Lees de ervaringen van anderen op ReviewsBird.nl!