De Achterste Hoef

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100.0% zou hier weer kopen

De Achterste Hoef

Ben je wel toe aan een weekendje vakantie, maar wil je daarvoor niet naar het buitenland? Misschien vind je het dan een leuk idee om te verblijven in een recreatiepark. Als je daar al eerder naar hebt gezocht, ben je misschien wel eens langs De Achterste Hoef gekomen.

Voordat je een vakantie bij De Achterste Hoef gaat boeken, wil je wel weten of het bedrijf aan jouw verwachtingen zal voldoen. Denk daarbij aan vragen als: wat voor soorten accommodaties biedt het bedrijf aan? Hoe zit het met de locatie? Wat valt er allemaal op het recreatiepark te doen? Wat voor kosten kan ik verwachten? Hoe kan ik contact opnemen? Wat zijn mijn mogelijkheden indien ik ontevreden ben bij mijn aankomst? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze site, De Achterste Hoef beoordelingen en reviews te lezen van klanten die je al voorgingen.

Wat is De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een recreatiepark gelegen in Bladel, Noord-Brabant. Het bedrijf biedt een divers aanbod aan verschillende voorzieningen aan, en is er op gefocust om vermaak voor zowel jong als oud te verzorgen. Daarbij kan je denken aan het theater, de dierenwei, kinderclub, theater en nog veel meer. Het is zowel mogelijk om op het park diverse soorten accommodaties te huren, als te kamperen, zo heeft ieder een doel tijdens een verblijf op De Achterste Hoef.

Producten en diensten De Achterste Hoef

Wil je zelf bekijken of het misschien interessant is om een vakantie bij het recreatiepark te nemen? Dan kun je alles over het park te weten komen via hun website. Op de home pagina is het mogelijk te beginnen met zoeken en boeken, daarvoor vul je doel, personenaantal en aankomst- & vertrekdatum aan. Leer je het park eerst liever beter kennen? Dan heb je de optie om te sorteren aan de hand van een aantal categorieën, waaronder: Home, Kamperen, Huren, Park & Omgeving, Contact & Informatie en Blijf op de hoogte. Bij De Achterste Hoef is het mogelijk om verschillende verblijfplaatsen te huren, zoals: Bungalow, Chalet, Safaritenten Trekkershut.

Boeken

Spreekt het park je aan en wil je een vakantie boeken? Dan werkt dat als volgt. Allereerst geef je jouw doel, personenaantal, vertrek- & aankomstdatum aan. Daarna kun je alle mogelijkheden die daarmee overeenkomen bekijken. Vervolgens kun je doorgaan met direct boeken, waar je jouw persoonlijke gegevens en indien gewenst extra opties kunt toevoegen. Als alles naar wens volgt het betalen.

Contact

Lijkt een verblijf bij De Achterste Hoef je interessant, maar heb je een vraag die je weerhoudt te boeken? Of een andere reden om contact op te willen nemen? Dan kan je contact opnemen op diverse wijze, zo is het mogelijk om voor telefonisch contact te bellen naar het nummer: 31(0)497 381579. Stuur je liever een bericht via de mail? Gebruik daarvoor dan het adres: info@achterstehoef.nl. In persoon langsgaan kan ook, daarvoor moet je aan de Troprijt 10 5531, NA, Bladel zijn.

Reviews en beoordelingen De Achterste Hoef

Heb je al eens eerder een verblijf geboekt bij De Achterste Hoef? Of een andere soort ervaring opgedaan met het bedrijf? Dan zijn wij benieuwd hoe dat beviel! Deel je mening over De Achterste Hoef met ons in de vorm van een review en beoordeling. Zo kunnen andere lezers een beter beeld over het recreatiepark schetsen. Lees je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven? Bezoek daarvoor onze site.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

E
Ella Wolters 2 jaar geleden
10
Ik ben onlangs naar Recreatiepark De Achterste Hoef geweest en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Het park heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. De acco...

Alle reviews ( 1 )

Titel: Een topervaring bij Recreatiepark De Achterste Hoef

Ik ben onlangs naar Recreatiepark De Achterste Hoef geweest en ik moet zeggen dat het een geweldige ervaring was. Het park heeft alles wat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie. De accommodatie waar we in verbleven was brandschoon en zeer goed onderhouden. We hadden voldoende ruimte om te bewegen, comfortabele bedden en alle faciliteiten die we nodig hadden zoals een keuken met apparatuur, toiletartikelen etc. Het personeel is ook heel vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn altijd bereid om te helpen bij elke vraag of probleem dat je hebt en doen dit op een efficiënte manier. Wat betreft de activiteiten kan ik zeggen dat er genoeg opties waren om ons bezig te houden tijdens ons verblijf daar. Zo hebben we heerlijk gezwommen in het binnen- en buitenzwembad, was er genoeg ruimte om te wandelen / fietsen, konden kinderen zich uitleven op de speeltuin etc. De locatie van het park is ook erg goed; rustige natuurlijke omgeving maar toch dichtbij verschillende bezienswaardigheden als steden Tilburg/Breda/Eindhoven/Hilvarenbeek/Safaripark Beekse Bergen) Kortom, voor mij was het helemaal geslaagd! Ik raad De Achterste Hoef dan ook aan iedereen aan

E
Ella Wolters 2 jaar geleden
Bestellen
10
Service
10
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
10
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review