Reizendeals

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 8
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

9.5
100.0% zou hier weer kopen

Reizendeals

Bent u op zoek naar een reis of stedentrip binnen Europa, voor een relatief lage prijs? Dan bent u bij het bedrijf Reizendeals aan het juiste adres. Zij bieden namelijk deze reizen en stedentrips binnen Europa aan voor een betaalbaar prijsje. Op deze website kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Reizendeals lezen of u kunt daarnaast ook uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent.

Over Reizendeals

Reizendeals is een onderdeel van het moederbedrijf Reizendeal. Dat bedrijf werd opgericht op 1 november van het jaar 2013. Het bedrijf heeft zijn hoofdvestiging in de Nederlandse stad Den Haag. De activiteiten van Reizendeal vinden plaats in de reisorganisatie branche. Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling die de KvK aanhoudt: reisbemiddeling, reisorganisatie, toeristische informatie en reserveringsbureaus. Met de subcategoriëen "reisbedmiddeling en reisorganisatie". Reizendeals heeft inmiddels al jarenlange ervaring in het organiseren van reizen en stedentrips binnen Europa. Het bedrijf is een onafhankelijke touroperator en niet gebonden aan specifieke reisorganisaties, waardoor zij een uitgebreid en betaalbaar aanbod aan reizen kunnen aanbieden op hun website.

Producten en diensten van Reizendeals

Bij Reizendeals kunt u dus uw vakantie uitzoeken en boeken, voor een relatief lage prijs. Het bedrijf heeft altijd, zoals de naam eigenlijk al zegt, speciale deals. U kunt één van deze deals gelijk boeken. Er zijn verschillende soorten deals: van zonvakanties tot stedentrips, van verrassingsreizen tot vaste bestemmingen en dat allemaal op verschillende plekken binnen Europa. Het bedrijf past ook dagelijks hun aanbod aan waardoor u altijd een ruime keuze heeft tussen verschillende deals. Als u er van houdt om een gokje te wagen kunt u ook mee bieden met andere "dealjagers" op de deal van de week. Daarna kunt u vol spanning afwachten of deze verrassende deal daadwerkelijk van u wordt.

Om op de hoogte te blijven van de beste deals van het bedrijf kunt u een account aanmaken op de website van Reizendeals en u abonneren op de nieuwsbrief. Zo hoort u als een van de eersten of er weer een nieuwe deal aan zit te komen in bijvoorbeeld Spanje, Portugal of Griekenland. Of u hoort als eerste over deals voor stedentrips naar bijvoorbeeld de Italiaanse steden Pisa, Milaan of Rome of de Ierse stad Dublin.

Aanbevelingen, klachten en tips over Reizendeals

Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Reizendeals? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Reizendeals op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Reizendeals vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Reizendeals of laat nu nog uw eigen ervaring door middel van een review overReizendeals achter.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

S
Spanhaak 1 jaar geleden
9.5
Ik ben erg blij met mijn recente ervaring bij Reizendeals! De website biedt echt geweldige deals voor de beste vakanties. Ik was op zoek naar een last-minute trip en vond precies wat ik zoch...

Alle reviews ( 1 )

Geweldige vakantiedeals bij Reizendeals.nl

Ik ben erg blij met mijn recente ervaring bij Reizendeals! De website biedt echt geweldige deals voor de beste vakanties. Ik was op zoek naar een last-minute trip en vond precies wat ik zocht tegen een zeer betaalbare prijs. Het boekingsproces was eenvoudig en snel, waardoor het plannen van mijn reis nog leuker werd. Het contact dat ik had met de klantenservice was ook fantastisch; ze waren altijd vriendelijk en bereid om me te helpen met eventuele vragen die ik had over mijn reservering. Bovendien is er op de website genoeg keuze aan bestemmingen en accommodaties, waardoor het gemakkelijk is om iets te vinden wat past bij je budget. Alles bij elkaar was dit absoluut een positieve ervaring!

S
Spanhaak 1 jaar geleden
Bestellen
10
Service
8
Prijs
10
Bezorging
10
Totaal
9.5
Zou hier weer kopen?

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!