Sportiek

Alle reviews

Sportiek

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Sportiek

Ontdek hier op ReviewsBird.nl wat de ervaring van anderen is met Sportiek Reizen. Ontdek of het boeken van een skivakantie met dit reisbureau aangeraden wordt. Sportiek is een kleinschalig online reisbureau dat complete wintersportreizen en accommodaties aanbied in Frankrijk. 

Sportiek Reizen is een kleine reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in wintersport in de Franse Alpen. Je kunt bij Sportiek onder andere terecht voor compleet verzorgde all-inclusive reizen met vervoer, logies, maaltijden, ski-materiaal en lessen. Maar ook voor losse accommodatie. Op sommige bestemmingen is bovendien reisbegeleiding aanwezig.

Heb je al eens eerder een reis gemaakt met Sportiek Reizen? Laat anderen dan weten wat je ervaringen zijn. Hierdoor kunnen anderen een betere keuze maken voor een aanbieder.

Over Sportiek Reizen
I
n 1985 hebben de eigenaren Maikel en Rayta het bedrijf over genomen. Als fanatieke wintersporters hebben ze als doel om mooie reizen aan te bieden tegen een scherpe prijs. Doordat ze al jaren in het gebied komen hebben ze met veel hotels goede prijsafspraken kunnen maken zodat ze de prijzen laag kunnen houden.

Bij het kiezen van een wintersport naar Frankrijk is het fijn om te weten wat anderen vinden van de hotels, dorpen en ski-gebieden. Daarom staan bij alle hotels recensies vermeld van klanten van Sportiek en delen Rayta en Maikel hun ervaringen.

De reisorganisatie heeft een ruim aanbod aan gezinsvakanties. In de schoolvakanties bieden ze in Saint Jean D’arves Nederlandstalige begeleiding aan tijdens de ski-lessen, iets wat je in Frankrijk zelden ziet. 

De diensten van Sportiek Reizen
Bij Sportiek Reizen kun je een skivakantie naar de Franse Alpen boeken inclusief skipas. De website is zo samengesteld dat boeken gemakkelijk is. Bij alle accommodaties staan de prijzen en extra’s duidelijk vermeld waardoor iedereen zijn eigen reis op maat kan samenstellen. Je kunt ervoor kiezen om alleen een appartement te boeken maar combinaties met vervoer, ski-materiaal, ski-lessen en maaltijden behoren ook tot de mogelijkheden. 

Om je reis samen te stellen kies je eerst het skigebiedvan je keuze en vervolgens de accommodatie. Na het invoeren van de data en het aantal personen kun je kiezen voor de extra’s. Je kunt ervoor kiezen om met de bus te reizen vanuit Nederland of België of om met eigen vervoer te reizen. Wil je graag dat je maaltijden verzorgd worden, dan kun je dit bij de meeste vakantiehuizen bijboeken. Uiteraard kun je ook vooraf skimateriaal en snowboardmateriaal huren en ski- of snowboardlessen boeken die passen bij jouw niveau. 

Voor veel accommodaties geld een ‘Laagsteprijsgarantie’. Mocht je hetzelfde aanbod ergens anders tegenkomen voor een lager bedrag, dan passen ze de prijs direct aan en geven bovendien een extra korting

Complimenten, klachten en tips voor Sportiek Reizen
We willen je uitnodigen om een review achter te laten met jouw ervaringen over Sportiek Reizen. Door reviews en ervaringen van anderen kunnen mensen zich een beter en objectiever beeld vormen van een bedrijf. Het nemen van een besluit om wel of niet met Sportiek Reizen te boeken wordt hierdoor een stuk makkelijker. We zien je review dan ook graag tegemoet.