Molecaten

Alle reviews

Molecaten

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Molecaten

Een leuke boswandeling of een wandeling aan het strand binnen Nederland kan altijd een leuk ideetje zijn voor het gezin als u even geen zin heeft om uren onderweg te zijn op weg naar een overzeese bestemming. Via Molecaten kunt u strand- en bosvakanties boeken in Nederland. Hoe hebben anderen de vakanties via Molecaten ervaren? Hoe verliep de boeking? Hoe was de klantenservice? Kwamen er extra kosten bij kijken? Antwoorden op deze vragen kunt u lezen op ReviewsBird.nl. Wij hebben de beoordelingen van anderen verzameld om u een beter beeld van het bedrijf te geven, zodat u niet mis slaat in het boeken van uw volgende bos- of strandvakantie.  

Over Molecaten
Molecaten is een camping en vakantiepark met maar liefst 17 vestigingen door Nederland en 1 kleinschalige bungalowpark in Hongarije. Het is een familiebedrijf opgericht door de familie Slager. Zij hebben lang ervaring in het exploiteren van recreatieparken. Hun missie is om recreatieoorden te creëren voor gasten van de toekomst door middel van samenwerking met lokale partners. De natuur draagt volgens de familie bij, aan de ervaringen van de gasten. De parken zijn gericht op duurzaamheid en willen toegevoegde waarde zijn voor de samenleving. Momenteel is Molecaten bezig met het opzetten van nog een recreatieoord. Voor een aantal van hun parken hebben ze een zilveren geen key certificaat ontvangen. Dit is een internationaal keurmerk voor de branche. 

Producten en diensten van Molecaten
De recreatieoorden van Molecaten beschikken over kampeerplaatsen, cabines, huurtenten, caravans, chalets, bungalows en standhuizen. U kunt dus zelf bepalen voor welk verblijf u kiest. Verder houden de campings rekening met kinderen en hebben ze genoeg activiteiten voor alle leeftijden. Molecaten heeft verschillende parken in Noordduinen, Waterbos, Rondeweibos, Hoogduinen, ’t Hout, het Landschap, Kuierpad, de Agnietenberg, De Koerberg, Landgoed Molecaten, leemkuld, Landgoed Ginkelduin, Legend Estate, Flevostrand, Bosbad Hoeven en Kruininger Gors. Naast hun normale deal biedt het bedrijf ook voordeelactie en cadeaubonnen aan. Mocht u op het laatste moment beslissen dat u met Molecaten wilt gaan kamperen dan heeft het bedrijf speciaal voor u last minutes. Op sommige parken van Molecaten zijn er geen huisdieren aanwezig. 

Complimenten, klachten en tips voor Molecaten
Via de website van Molecaten kunt u eenmaal 24 uur uw boeking plaatsen. Wilt u meer informatie over de verschillende parken van Molecaten, dan is er een brochure beschikbaar die u via de website kunt aanvragen. Mocht u moeite hebben met het kiezen bij welke vakantiepark u wilt gaan? Geef dan uw voorkeur aan op de site en zij zullen dan een overzicht voor u maken om makkelijker te kunnen kiezen.  

Een vakantie die op-en-top verlooft, dat wilt eenieder. Door het lezen van de reviews van andere vakantiegangers, die al een keer hun vakantie bij Molecaten hebben geboekt, kunnen mensen meer te weten komen over dit soort bedrijven. Vertel op onze website, ReviewsBird.nl, hoe uw vakantie was, zodat anderen een beter besluit kunnen nemen en niet in valkuilen hoeven te stappen. 

Heeft u op het oog een vakantie te boeken met Molecaten? Lees dan gauw wat anderen van het bedrijf vinden.