Center Parcs

Alle reviews

Center Parcs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Center Parcs

Wil u er even tussenuit maar heeft u geen zin om ver weg te gaan? Dan zijn vakantieparken in eigen land de ideale oplossing. Voor mensen die houden van natuur en ontspanning zijn websites zoals deze erg interessant. De reismarkt is een zeer verzadigde markt en om u te helpen de juiste keuze te maken, kan u op onze website diverse aanbieders van dichtbij vakantie reizen vinden. Op deze pagina kan u reviews, beoordelingen en complimenten van andere consumenten vinden over Center Parcs en kan u uw eigen aanbeveling, klacht of tip nalaten door middel van een review.

Over Center Parcs 
Center Parcs werd opgericht in 1953 door Piet Derksen in Nederland en is een Europees netwerk van vakantiedorpen. Het bedrijf heeft 27 parken op verschillende locaties in Europa waarvan 9 in Nederland. Buiten Nederland hebben ze ook nog vestigingen in België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Het bedrijf Center Parcs Europe dat in Rotterdam gevestigd is, is sinds 2007 een dochteronderneming van de Franse Pierre & Vacances Center Parcs Group. Hun missie is om een plek te voorzien voor hun klanten waar nieuwe herinneringen kunnen gemaakt worden met geliefden.  

Producten en diensten van Center Parcs 
Elk vakantiepark bestaat uit volledig ingerichte cottages, het welbekende subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, de overdekte tropische Market Dome en een groot gamma aan indoor- en outdoor activiteiten. Een perfecte bestemming voor een reis met het gezin dus! De bungalowparken liggen voornamelijk in regio’s die omringd zijn door de natuur. U kan bij Center Parcs verscheidene soorten vakanties boeken, nl. last minutes, zomervakanties, schoolvakanties en voorjaarsvakanties. Op hun website zijn er ook diverse aanbiedingen te vinden zoals last minutes, vroegboekvoordelen of familie-of 55+ kortingen. Via de website kan u aangeven waar u naartoe wil, hoe lang u er wil verblijven en met hoeveel personen u reist. Center Parcs wil het mogelijk maken voor u om onbezorgd te kunnen genieten in een veilige omgeving. U kan alle vragen en antwoorden omtrent uw verblijf en het coronavirus online vinden. Center Parcs is telefonisch te bereiken via 010 798 098.

Duurzaamheid is een van de kernwaarden van Center Parcs. Sinds 2020 zijn alle parken in het bezit van een Green Key-certificaat. Het bedrijf gaat aandachtig om met alle flora en fauna en wil een aangename leefomgeving achterlaten voor toekomstige generaties. 

Bent u op zoek naar de laatste nieuwtjes of naar reisinspiratie? Dan kan u altijd het Center Parcs blog raadplegen op de website. 

Reviews, beoordelingen en complimenten over Center Parcs
ReviewsBird wil de consument voorzien van een transparant beeld over verschillende bedrijven. Daarom nodigen wij u uit om uw ervaring hier te delen. Hoe was uw ervaring met hun klantenservice? Werd u snel en correct bijgestaan? Heeft u het gevoel op de juiste manier geadviseerd te zijn? Had u een probleem ter plekke? Zo ja, hoe werd daar mee omgegaan? Vertel ons en andere consumenten over uw positieve of negatieve ervaring. Wij horen het graag!  

Wat voor soort keten is Center Parcs? Lees onze klanten beoordelingen over Center Parcs’ last minutes, zomervakanties, schoolvakanties en voorjaarsvakanties,..hier op ReviewsBird.nl.