Camptoo reviews, ervaringen en klachten van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Camptoo

Veel van ons houden van reizen, nieuwe plekken en culturen leren kennen. Misschien dat je dit zelf ook wel eens met een camper hebt gedaan. Of wellicht dat je op zoek bent om een camper te huren. Een van de bedrijven dat de mogelijkheid aanbiedt om campers te huren of verhuren is Camptoo.

Alleen voordat je besluit om bij Camptoo een caravan of camper te huren wil je waarschijnlijk wel weten of ze aan je verwachtingen en eisen zullen voldoen. Je wilt natuurlijk wel dat je eisen kunnen worden waar gemaakt. Om daar meer inzicht over te krijgen kun je op ons platform reviews lezen, van consumenten die eerder ervaringen met Camptoo hebben gehad. Zo krijg je meer inzicht over hoe consumenten Camptoo nou echt ervaren.

Over Camptoo

Camptoo is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van het aanbieden van campers en caravans. Het bedrijf is gevestigd in Den Haag, maar is momenteel al in meer dan 15+ landen actief. Camptoo is in 2014 opgericht door Martijn Peeters, Joep Roebroek en Roel Sadza nadat, deze al expertise op hadden gedaan in de P2P branche.

Vandaag de dag kent het bedrijf zo’n 20 medewerkers. Het doel van Camptoo is om mensen in heel Europa het plezier van kamperen, met een camper of caravan te laten beleven. Ze proberen dit te bereiken door de meest ‘’betrouwbare en inspirerende service’’ aan te bieden, om zo huurders en aanbieders bij elkaar te brengen.

Producten en diensten Camptoo

Er zijn twee mogelijkheden verwikkeld in de site van Camptoo. Het is namelijk mogelijk om een Camptoo camper of Camptoo caravan te huren, of te verhuren. Je kunt dan een camper of caravan uitkiezen uit het aanbod van het bedrijf. Om je zoektocht te specificeren is het mogelijk om op specifieke eigenschappen als: redatum, vertreklocatie en reisgezelschap te zoeken. Op deze manier krijg je aanbod te zien dat wellicht beter bij jouw wensen past.

Mocht je een camper of caravan willen huren, dan is het mogelijk om dit in enkele stappen te doen, je staat namelijk volgens het bedrijf vrijwel direct in contact met een particuliere verhuurder. Vervolgens is het mogelijk om diverse afspraken en punten te bespreken. Voor je vertrek, dien je aan een waarborgsom te voldoen, deze wordt bepaald door de verhuurder. Verzekeringen verschillen per camper of caravan, vandaar dat het bedrijf stelt dat het belangrijk is om deze van te voren te controleren.

Contact

Weet je toch nog niet helemaal wat nou de voordelen zijn van Camptoo? Of heb je vragen over hoe huren of verhuren nou werkt? Wellicht dat je een andere reden hebt om contact op te nemen, dan kan dat op een van de volgende manieren. Telefonisch zijn ze contact baar via: +31 85 208 3736. Een mail sturen kan via het invulformulier op de website. Ze zijn bereikbaar van 09:00 tot 17:30 uur op werkdagen, van mei tot september geldt dit ook op zaterdagen. Daarnaast is het bedrijf te vinden op social media als: Facebook, YouTube, Instagram en meer.

Reviews en beoordelingen Camptoo

Heb je al ooit een camper of caravan gehuurd of verhuurd bij Camptoo? Hoe heb je dat dan ervaren? Wat ging er goed en wat kon beter? Laat bij ons in de vorm van een review achter wat je van ze vond. Op die manier krijgen andere potentiële consumenten een beter beeld over hoe het bedrijf wordt ervaren. Wil je meer leren over Camptoo en andere ondernemingen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, op ons platform vind je namelijk diverse reviews en beoordelingen geschreven door consumenten die jou zijn voorgegaan.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review