boschmolenplas reviews en ervaringen van bezoekers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

boschmolenplas

Vakantie, dat is goed voor uw gemoed. Een vakantiepark kan een leuk idee zijn, vooral met het gezin om lekker langs de meren te genieten van de zon en de natuur. Maar welke vakantie park kunt u dan kiezen? Resort Boschmolenplas in Limburg is één van uw keuzemogelijkheden. Hier via ReviewsBird.nl kunt u meer lezen over de diensten van het bedrijf en wie het bedrijf echt is door de reviews van vakantiegangers, die al eens een vakantiehuis bij Resort Boschmolenplas Limburg hebben gereserveerd. Zo kunt u genieten van een vakantie zonder zorgen!

Over Resort Boschmolenplas | Limburg

Resort Boschmolenplas | Limburg is een vakantiehuizenverhuur bedrijf, dat luxe opgezeten vakantieparken in Heel aanbiedt, met prachtige liggingen aan het Natuurmeer Bosmolenplas. Het is een ruim opgezette vakantiepark, dat aan het water van de Maasplassen in Midden-Limburg licht. Verder licht het resort nabij Outlet Roermond. Het resort biedt jachthavens met een open vaarverbinding.

Producten en diensten van Resort Boschmolenplas | Limburg

U bent bij Resort Boschmolenplas | Limburg terecht voor verschillende soorten vakantiewoningen. Zo kunt u kiezen uit een havenwoning met uitzicht op de jachthavens. Deze accommodatie heeft ook een dakterras en een terras op het zuiden. Wilt u prachtig zicht hebben over de Venen? Dan kunt u een venwoning aanvragen. Ook biedt het resort jachthavens aan met een open vaarverbinding naar de Maas. Goed idee voor een vaaravontuurtje, vissen, duiken of watersport. Verder biedt Resort Boschmolenplas Limburg waterwoningen aan. Deze beschikken over een tuin aan het water met een prachtig uitzicht en een dakterras. De vakantiehuizen zijn voor 2 tot 6 mensen. Wilt u lekker gaan wandelen? Dan kan dit makkelijk in de omgeving. Deze heeft een aantal bezienswaardigheden. U kunt op loop afstand het dorp bezichtigen of een kijkje nemen in de St. Stephaus kerk. Ook kunt u Thorn bezoeken. Dit is een witgeschilderd stadje met monumentale panden waar u via staren en steegjes weer uitkomt bij het historisch centrum met verschillende terrasjes, waar u lekker een drankje kan doen. Als u verder gaat, komt u aan bij de Stevensweer. Dit bevindt zich aan de grens van België. Zo zijn er nog een aantal andere leuke plaatsen, die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf bij Resort Boschmolenplas | Limburg.

Complimenten, klachten en diensten voor Resort Boschmolenplas Limburg

Mocht u nog vragen hebben naar het bedrijf toe? Dan kunt u contact opnemen met het Resort Boschmolenplas | Limburg door op de website een formulier in te vullen waar u uw vragen kunt stellen. Andere mogelijkheden om contact op te nemen is telefonische of via de mail. De receptie is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9:00 tot 17:00 en weekends van 10:00 tot 13:00. Betalen kan met Apple Pay, Bancontact, overboeking, iDeal en nog enkele andere betaalmogelijkheden.

Bent u een klant bij Resort Boschmolenplas Limburg geweest? Dan zijn wij en toekomstige klanten er benieuwd naar hoe uw ervaringen. Wat heeft u gehuurd? Hoe was de service van het bedrijf? Zou u vaker willen verblijven bij het resort? En waarom zou u andere wel of niet aanraden om hier een vakantie te boeken? ReviewsBird hoort het graag van u.

Wilt u meer weten over het resort? Lees dan snel de ervaringen en bekijk de beoordelingen van anderen op onze website.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review