Beerze Bulten

Alle reviews

Beerze Bulten

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Beerze Bulten

Ben je al eens op vakantie geweest bij vakantiepark en camping Beerze Bulten? Laat ons dan weten wat je ervaring is. Anderen horen graag wat jouw mening en ervaring is zodat ze op basis daarvan kunnen bepalen of een vakantie bij Beerze Bulten bij ze past. Jouw objectieve mening en ervaring is dan ook heel waardevol.

Beerze Bulten is een 5-sterren vakantiepark in het Vechtdal in Overijssel. Het park is auto-vrij en vooral geschikt voor gezinnen met kinderen en natuurliefhebbers. Je kunt er kamperen en bungalows huren.

We zijn benieuwd hoe jouw vakantie bij Beerze Bulten was en wat jouw ervaring is met betrekking tot de faciliteiten, de locatie en de service van het vakantiepark. Deel je ervaring hier.

Over Beerze Bulten
In 1949 kocht Bakker Gerrit-Jan Hagedoorn sr. een stuk grond aan de Vecht. In het begin kon je er alleen overdag terecht om te zwemmen in de rivier, maar al snel bleven er mensen overnachten en was de camping een feit. In de jaren 70 werd de camping uitgebouwd tot één van de beste vakantieparken van Nederland.

Beerze Bulten heeft als missie om een onvergetelijke ervaring te creëren. Dit doen ze onder andere door een breed scala aan activiteiten, faciliteiten en ervaringen aan te bieden. Het vakantiepark heeft al heel wat awards en keurmerken verdient. Zo zijn ze in 2021 uitgeroepen tot ADAC Superplatz en zijn ze een ANWB erkende Top Camping

Producten en diensten van Beerse Bulten
Bij Beerse Bulten kun je kiezen voor zowel kamperen als het huren van een bungalow. Op de camping kun je een ruime kampeerplaats huren midden in de natuur. Elke plaats heeft zijn eigen riolering, waterpunt, elektra en WIFI. Uniek is dat je ook een plek kan huren die eigen sanitair heeft, dus geen nachtelijke wandeling meer naar het toiletgebouw.

Als je zelf geen tent of caravan hebt, maar toch wil genieten van het kampeergevoel, dan kun je bij Beerse Bulten ook compleet ingerichte tenten huren. Een tent is eigenlijk een understatement want het gaat hierbij om luxe tenten met vaak zelfs een vaatwasser, flatscreen TV en centrale verwarming. Bungalows, blokhutten en huisjes maken het aanbod van Beerse Bulten compleet. Er zijn ook groepsaccommodaties voor 12 a 16 personen.

Het hele jaar door is er een animatieprogramma met theater en zelfs musicals. Je kunt er zwemmen in het zwemparadijs of ‘glow in the dark’ bowlen bij Beerze Bowling. Daarnaast zijn er meerdere restaurants met voor ieder wat wils. En wil je als ouder ook wat ontspanning dan kun je naar de Beautysalon voor een fijne massage of gezichtsbehandeling. Daarna kun je ook nog een bezoekje brengen aan één van de sauna’s of de zonnebank.

Ervaringen, klachten en tips voor Beerse Bulten
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met Beerse Bulten. Door jouw mening en ervaring met anderen te delen kan een weloverwogen beslissing worden genomen. Het is vaak lastig om te bepalen welk vakantiepark het beste bij je past maar door de ervaring van anderen te lezen wordt het maken van een keuze een stuk makkelijker.