Asiadirect

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Asiadirect

AsiaDirect: Jouw Reisexperts in Azië

AsiaDirect is een Nederlandse reisorganisatie gevestigd in Azië, met een duidelijke missie: het verzorgen van individuele rondreizen voor reisfanaten uit Nederland en België. Met hun kennis en ervaring zorgen ze ervoor dat elke reis uniek is en precies voldoet aan de wensen van de reiziger. Met enthousiasme en persoonlijke aandacht stellen ze de perfecte reis samen, vol avontuur en onvergetelijke ervaringen.

Op Locatie in Azië: Een Uniek Voordeel

Een van de grote voordelen van AsiaDirect is dat ze werken en wonen in Azië. Dit betekent dat ze als locals de mooiste plekjes kennen en je kunnen voorzien van insider tips. Ze weten wat je absoluut niet mag missen tijdens je reis en kunnen je adviseren over de beste reisroutes. Bovendien geeft het feit dat ze ter plekke zijn een gevoel van vertrouwen. Ze weten wat er speelt en kunnen snel handelen als er zich onverwachte situaties voordoen.

Maatwerk Reizen: Jouw Droomreis op Maat

Bij AsiaDirect geloven ze dat elke reis uniek moet zijn. Daarom bieden ze volledig op maat gemaakte reizen aan. Samen met een Nederlandstalige reisexpert stel je jouw ideale reis samen, helemaal afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning, cultuur of natuur, AsiaDirect zorgt ervoor dat jouw droomreis werkelijkheid wordt.

"Reizen is het enige wat je koopt dat je rijker maakt." - Anoniem

Duurzaam Reizen: Respect voor Mens, Dier en Natuur

Bij AsiaDirect hechten ze veel waarde aan duurzaamheid. Ze streven naar groene reizen, waarbij respect voor de lokale bevolking, dieren en natuur voorop staat. Ze werken samen met GreenSeat om de CO2-uitstoot van vluchten te compenseren. Daarnaast vermijden ze activiteiten waarbij dierenleed betrokken is en steunen ze lokale projecten die educatie bieden aan kansarme kinderen. Door te kiezen voor een reis met AsiaDirect draag je dus bij aan een betere wereld.

Reviews van Tevreden Reizigers

AsiaDirect ontvangt regelmatig positieve reviews van tevreden reizigers. Ze waarderen de persoonlijke service, de kennis van de bestemming en de flexibiliteit van de reisprogramma's. Hieronder vind je een voorbeeld van een enthousiaste klant:

"We wilden eerst alles zelf doen, maar hoe dichter we bij de reisdatum kwamen, des te meer vragen we eigenlijk hadden. Door wat rond te struinen op het internet kwamen we uit bij AsiaDirect. Had hen een mailtje gestuurd met de vraag of ze konden helpen en de volgende dag werden we al gebeld. Ze gaven ons hele leuke en bruikbare adviezen en hebben toen besloten ook het een en ander bij hen te boeken. Hier hebben we absoluut geen spijt van. Top service met zeer kundige gidsen, maar dat kan ook bijna niet anders in dit prachtige land. Zeer indrukwekkend, maar ondanks dat we veel gereisd hebben voelde alles heel ontspannen en relaxed. Volgend jaar weer met AsiaDirect!" - Tevreden klant

Laat Jouw Ervaring Achter

Heb jij ook een geweldige reiservaring met AsiaDirect? Laat het ons weten en deel jouw review op ReviewsBird. Jouw feedback helpt andere reizigers bij het maken van hun keuze en stelt AsiaDirect in staat om hun service continu te verbeteren. Dus deel jouw ervaring vandaag nog en inspireer anderen om de reis van hun leven te maken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review